Webmail

E-mail:

Jelszó:

Ügyfélkapu

Felhasználónév:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

Céges weboldal, céges levelezés

Üzleti weboldalt szeretne gyorsan és költséghatékonyan?

Készítse el Ön saját céges weboldalát! Céges domain regisztráció + üzleti webtárhely + céges e-mail címek az üzleti levelezéshez + egy általunk fejlesztett weboldal készítő rendszer, mellyel gyorsan, költséghatékonyan és programozói tudás nélkül lehet weboldala

 

Legyen akár már ma saját céges weboldala! Akciós csomagunk mindent tartalmaz, amire szüksége lehet:

  • Egy egyszerűen használható, magyar nyelvű weboldal készítő rendszer
  • 1db céges domain regisztráció, vagy átregisztráció
  • üzleti webtárhely
  • saját céges e-mail címek


 

Üzleti tárhely rendelés

 

 

Ingyenes céges domain regisztráció + telepített weboldal készítő rendszer

Rendeljen akciós üzleti tárhelyet, és ajándékba választhat hozzá egy domain nevet is.

 

Egyedi weboldal készítő rendszerünk:

SPEEDPAGE csomag rendelése esetén egy általunk fejlesztett, magyar nyelvű weboldal készítő rendszert is igénybe vehet. Önnek már csak használatba kell venni az adminisztrációs felületet és elkészíteni saját céges weboldalát, blogját, mindenféle programozói tudás nélkül.

Minden bizonnyal Ön is el tudja készíteni saját weboldalát a SPEEDPAGE weboldal készítő rendszerével, ha dolgozott már wordben, és szokott szörfölni az interneten.

 

Így fog kinézni, mikor használatba veszi - gyakorlatilag csak át kell nevezni a menüpontokat, átírni a leírásokat, kicserélni a képeket, igény esetén átszínezni és már használhatja is új weboldalát.

 

Weboldal készítő rendszer

Weboldal készítő rendszerünk általános webes, üzleti célokra tökéletesen megfelelő, amit esetleg nem tud, azt egyedi fejlesztésként beleprogramoztathatja, hiszen a  rendszert mi készítettük, így a fejlesztése is teljesen rugalmas.