Telefonos elérhetőségünk+36 1 44 54321
Molbitelefon számunk+36 20 965 9642
Fax számunk+36 1 44 52234

Domain kereső, megrendelés: domain regisztráció
Tárhely bérlés: webtárhely, ftp tárhely, cms tárhely
Weblap készítés: weboldal készítés igényfelmérő

SPEEDPC WEBMAIL BELÉPÉS

Webmail belépés

Válasszon webes levelezőt

roundcubemail

mókusposta

jelszó

SPEEDPC ÜGYFÉLKAPU

Ügyfélkapu belépés

tárhely, ftp, e-mail fiók,

cégbemutatkozó oldal

adminisztrációs felülete

jelszó

Weboldal készítés

ÖSSZEHANGOLJUK AZ IGÉNYEKET

11 éves szakmai tapasztalatunkkal összehangoljuk az Ön igényeit, a látogatók és a keresők által támasztott igényekkel.

MI AZ A TÖBBLET, AMIT TŐLÜNK KAPHAT ?
bezárás

Amennyiben weboldala elkészítésével minket bíz meg, nem csupán egy kötöttségektől mentes, egyedi honlapot készítünk Önnek.

Hozzáadjuk mindazt a tudást, és tapasztalatot, amit 11 év során szereztünk az informatika világában. Igényeit összehangoljuk a látogatók és a keresők által támasztott követelményekkel, így valóban sikeres weboldalt készítünk Önnek.

Webstart csomagok

EGYÜTT OLCSÓBB!

Mindegyik webstart csomagunk tartalmaz 1 domain regisztrációt, korlátlan számú e-mail címet, a midi és maxi csomagok 1GB webtárhelyet is!

LEGYEN JELEN AZ INTERNETEN, MÁR A KEZDETEKTŐL!
bezárás

Nem készült még el weboldala, de domainnevet és a hozzájuk tartozó e-mail fiókokat már most használni szeretné? Regisztráltasson már most saját domainnevet, levelezzen új e-mail címeiről azonnal. Midi és Maxi csomag esetén 1GB-os webtárhelyén weboldala elkészültéig egy oldalas bemutatkozást jeleníthet meg. Amennyiben tőlünk rendel egyedi weboldalt, úgy akciós áron készítjük el azt.

CMS CSOMAGOK

CMS, 1GB TÁRHELY, DOMAIN

1GB dinamikus webtárhely, saját domainnév e-mail címekkel és előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszerekkel.

ELŐRE TELEPÍTETT INGYENES HONLAPKÉSZÍTŐ, TARTALOMKEZELŐ RENDSZEREK
bezárás

CMS csomagajánlataink saját domainnév regisztrációt, korlátlan e-mail cím használatot, 1GB dinamikus webtárhelyet, valamint előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszereket tartalmaznak, melyekkel azonnal nekiállhat céges weboldala, vagy akár komplett portálok egyéni elkészítésének.

Domain regisztráció

www.azondomainneve.hu

Mit tehet, ha már használja valaki? Ha megtalálta a megfelelő domainnevet, hogyan foglalhatja le? Domain regisztráció akár 4 munkaórán belül.

MERT EGY DOMAINNÉVRE MINDENKÉPPEN SZÜKSÉGE LESZ
bezárás

Domain ellenőrzőnkkel könnyedén megtalálhatja az Önnek megfelelő, de még szabad domainnevet. .hu regisztráció esetén átlagosan 1-2 munkanapon belül, .eu,.com,.net és .org domainek esetén akár 4 munkaórán belül használhatja új domainnevét - a megrendeléshez pedig fel sem kell állnia a székéből!

Domainekkel
kapcsolatos cikkeink
Online .hu domain regisztráció
Domain regisztráció - akkreditált .hu domain regisztrátorok lettünk
Hogyan válasszunk jó domainnevet?
Formai követelemények
Kulcsszó használata a domainben
Védett nevek

Hogyan válasszunk jó domainnevet?

A domainnév és a keresőkben elért helyezések kapcsolata

Vajon keresőoptimalizálás szempontjából érdemes-e olyan domainnevet választani, amelyben szerepel az a kulcsszó, amire szeretnénk előre kerülni keresőben?

Természetesen nem hátrány, azonban ha már foglalt a regisztráltatni kívánt domainnév - az összes végződéssel, amelyet esetleg használni szeretnénk, akkor sem kell kétségbe esni. Nyilván egyszerűbb és könnyebb az adott kulcsszóra előrébb kerülni, ha már eleve szerepel domainünkben az adott kifejezés - azonban egy jól felépített oldallal bármilyen domainnevet választva előre kerülhetünk a keresőkben.

 

Milyen domainnevet célszerű tehát választani?

Véleményünk szerint a jó domainnév jellemző, rövid, tartalmas, kifejező, megjegyezhető.

 

Ajánlott, hogy a választott domain 5-10 karakter között mozogjon (természetesen ha értelmes kifejezésként 12 karakter lenne a választott domain, és még szabadon regisztrálható, nem fogjuk azt tanácsolni, hogy válasszon egy másikat)

 

Mi úgy gondoljuk, a leglényegesebb, hogy viszonylag könnyen megjegyezhető legyen.

Gondoljunk csak bele, hogy pl. szépségszalonunk van, és ehhez keresünk domainnevet. Egy olyan domain, amely még nem foglalt, és szerepelnek benne a fontosabb kereső kifejezések pl. fodrasz-kozmetikus-mukoromepito.hu vajon mennyire megjegyezhető név? Ha valakinek elmondom, hogy a weblapom címe a fodrasz-kozmetikus-mukoromepito.hu meg fogja jegyezni? Vagy ír nekem e-mailt az info@fodrasz-kozmetikus-mukoromepito.hu címre? Nem valószínű... Esetleg még össze is keverheti, és ha már regisztrálva van pl. a kozmetikus-fodrasz-mukoromepito.hu cím, úgy a konkurenciához irányítok látogatót (ami még véletlenül sem volt a célom) Amikor keresőből jutnának el az oldalra, akkor sem fogják ezt a hosszú, de keresőszavakkal teletűzdelt domainnevet megjegyezni.

 

Fentiek tükrében talán belátható, hogy ennél még egy szalonomneve.hu domain is jobb, hiszen ha megfelelően van felépítve a honlapom, úgyis megtalálják az érdeklődők - és akiknek személyesen mondtam el a weboldal címét, az is könnyen meg tudja jegyezni.

 

Így mi azt tanácsoljuk, hogy válasszon a cég nevéből, a forgalmazott termékek köréből vagy a tevékenységi körből képzett rövid, megjegyezhető domainnevet - a keresőoptimalizált honlapfelépítést bízza profikra és honlapját töltse meg tartalommal - így az az iránt érdeklődők biztosan el fognak jutni weboldalára.

Domain regisztráció azonnal

online domain regisztrációhoz kattintson ide

SPEEDPC Informatika

SPEEDPC
INFORMATIKA

  • 1204 Budapest, Ady E. u. 110.
  • +36 1 44 54321
  • +36 20 965 9642
  • +36 1 44 52234
  • Akciós e-mail tárhely
  • Statikus webtárhely
  • Dinamikus webtárhely
  • Wordpress tárhely
  • Drupal tárhely
  • Joomla tárhely

SPEEDPC INFORMATIKA © 2002-2015


Áraink 0% ÁFA-t tartalmaznak, cégünk alanyi adómentes.