Telefonos elérhetőségünk+36 1 44 54321
Molbitelefon számunk+36 20 965 9642
Fax számunk+36 1 44 52234

Domain kereső, megrendelés: domain regisztráció
Tárhely bérlés: webtárhely, ftp tárhely, cms tárhely
Weblap készítés: weboldal készítés igényfelmérő

SPEEDPC WEBMAIL BELÉPÉS

Webmail belépés

Válasszon webes levelezőt

roundcubemail

mókusposta

jelszó

SPEEDPC ÜGYFÉLKAPU

Ügyfélkapu belépés

tárhely, ftp, e-mail fiók,

cégbemutatkozó oldal

adminisztrációs felülete

jelszó

Weboldal készítés

ÖSSZEHANGOLJUK AZ IGÉNYEKET

11 éves szakmai tapasztalatunkkal összehangoljuk az Ön igényeit, a látogatók és a keresők által támasztott igényekkel.

MI AZ A TÖBBLET, AMIT TŐLÜNK KAPHAT ?
bezárás

Amennyiben weboldala elkészítésével minket bíz meg, nem csupán egy kötöttségektől mentes, egyedi honlapot készítünk Önnek.

Hozzáadjuk mindazt a tudást, és tapasztalatot, amit 11 év során szereztünk az informatika világában. Igényeit összehangoljuk a látogatók és a keresők által támasztott követelményekkel, így valóban sikeres weboldalt készítünk Önnek.

Webstart csomagok

EGYÜTT OLCSÓBB!

Mindegyik webstart csomagunk tartalmaz 1 domain regisztrációt, korlátlan számú e-mail címet, a midi és maxi csomagok 1GB webtárhelyet is!

LEGYEN JELEN AZ INTERNETEN, MÁR A KEZDETEKTŐL!
bezárás

Nem készült még el weboldala, de domainnevet és a hozzájuk tartozó e-mail fiókokat már most használni szeretné? Regisztráltasson már most saját domainnevet, levelezzen új e-mail címeiről azonnal. Midi és Maxi csomag esetén 1GB-os webtárhelyén weboldala elkészültéig egy oldalas bemutatkozást jeleníthet meg. Amennyiben tőlünk rendel egyedi weboldalt, úgy akciós áron készítjük el azt.

CMS CSOMAGOK

CMS, 1GB TÁRHELY, DOMAIN

1GB dinamikus webtárhely, saját domainnév e-mail címekkel és előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszerekkel.

ELŐRE TELEPÍTETT INGYENES HONLAPKÉSZÍTŐ, TARTALOMKEZELŐ RENDSZEREK
bezárás

CMS csomagajánlataink saját domainnév regisztrációt, korlátlan e-mail cím használatot, 1GB dinamikus webtárhelyet, valamint előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszereket tartalmaznak, melyekkel azonnal nekiállhat céges weboldala, vagy akár komplett portálok egyéni elkészítésének.

Domain regisztráció

www.azondomainneve.hu

Mit tehet, ha már használja valaki? Ha megtalálta a megfelelő domainnevet, hogyan foglalhatja le? Domain regisztráció akár 4 munkaórán belül.

MERT EGY DOMAINNÉVRE MINDENKÉPPEN SZÜKSÉGE LESZ
bezárás

Domain ellenőrzőnkkel könnyedén megtalálhatja az Önnek megfelelő, de még szabad domainnevet. .hu regisztráció esetén átlagosan 1-2 munkanapon belül, .eu,.com,.net és .org domainek esetén akár 4 munkaórán belül használhatja új domainnevét - a megrendeléshez pedig fel sem kell állnia a székéből!

Egyéb cikkeink
Programozás - Visual Basic
Honlapkészítés házilag 1.
Honlapkészítés házilag 2.

Honlapkészítés házilag 1.

Szeretne egyedül nekifogni a honlapkészítésnek?

Vajon miért? Mert így olcsóbb? - ez minden bizonnyal így van. A legtöbb ember mégsem kezd neki például egy szívműtétnek, csak azért, hogy ne kelljen TB-t fizetni. Bízik az orvosok tudásában, fizeti a TB-t, így amikor baj van, tapasztalt és hozzáértő emberhez fordulhat.

 

A weboldal készítés más. Weboldalt általában a következő emberek is tudnak készíteni:

Nem ragozzuk tovább, amennyiben saját maga szeretné elkészíteni weboldalát, az alábbi tanácsokkal ténylegesen segíteni szeretnénk a munkáját - ezek nem mellékesen akkor is hasznos tanácsok, ha weboldala elkészítését szakemberekre bízza, ugyanis nem árt, ha megrendelőként is tisztában van a fontosabb alapelvekkel.

 

 

Mielőtt nekiállna a weboldal tervezésének

 

Határozza meg a weboldal célközönségét és a weboldal konkrét célját!

Nyilvánvalóan más a célközönsége egy rock bandának és egy idősek otthonának, ennek megfelelően a weboldal által teljesítendő feladat sem ugyanaz lesz.

 

A legnagyobb hibát akkor követik el a weboldal tulajdonosok, amikor egyáltalán nem, vagy nem megfelelően határozzák meg weboldaljuk célját. Ahogy egy másik cikkünkben írtuk, az nem konkrét célmeghatározás a weboldal készítés folyamatában, hogy profitot szeretnék növelni...

 

 

 

Nézze meg a konkurenciát!

 

Nem kell lemásolni (sőt!), de igenis hasznos dolog, ha fogunk bekukkantunk a konkurenciához!  Mikor megkérdezzük egy ügyféltől, hogy tudna-e mondani néhány nagyobb konkurens céget, akkor a leggyakoribb válasz az ismerematulajdonost kft., egynagykerbejárunk bt. stb.

 

A weben nem biztos, hogy ők az Ön tényleges konkurenciái. Ilyenkor is jó szolgálatot tesz a mi legjobb barátunk: Google.

Használja azokat a keresőszavakat, amelyekre valószínűleg keresni fognak, ha az Ön tevékenységét, szolgáltatását keresik.

Akiket elől talál, jó eséllyel valamit jól csinálnak (persze néha a Google is tévedhet :)), azaz a webes jelenléttel kapcsolatban tőlük van mit ellesni. A Google Panda és Pingvin (2012. tavasza) óta a kizárólag linképítésre alapozott keresőoptimalizálást szűri a google (ezeket a lapokat vissza is sorolta), a fő irányelv, ami mentén ma a keresési listák élére lehet kerülni, az a látogatók számára hasznos tartalom!

Gyűjtse ki, hogy melyek azok az elemek, amelyek leginkább tetszenek a konkurencia weboldalaiban, és ezeket ötvözve próbáljon a weboldalára olyan tartalmat építeni, amely az oda érkezőket a weboldallal megvalósítani kívánt cél felé terelik.

 

A tervezés első része nem arról szól, hogy hol legyen a navigációs menü az oldalamon és mi legyen a háttérkép!

 

Persze, ezek is fontos részei egy honlapnak. Azonban a megjelenés, a navigáció, a tartalom mind-mind úgy legyen felépítve, hogy elérhessük vele a célt.

Azaz ha például azt tűztük ki célul, hogy a termékünk/szolgáltatásunk iránt érdeklődő embereket meg tudjuk szólítani, úgy nem elegendő, ha eljutott a weboldalunkra. A legtöbb esetben pusztán egy látogató marad a statisztikánkban, ha nem történt konkrét célmeghatározás.

 

 

Kezdjünk valamit az oldalunkra érkező látogatókkal!

 

Amennyiben a látogató megadja nevét, e-mail címét (pl. hírlevél feliratkozás), úgy máris meg tudjuk Őt szólítani. Mondjuk ezt a lehetőséget még véletlenül se tálaljuk hírlevél feliratkozás címszó alatt, mert ettől ma már inkább megrettennek az emberek, mintsem feliratkoznak.

A hírlevél példánál maradva találjunk ki valamit, ami köré fel lehet építeni az egész feliratkozási stratégiát. Mennyivel jobban néz ki pl. a "Frizuráját ingyen elkészítjük", mint az, hogy iratkozzon fel a hírlevelünkre.

 

Folytatjuk.

Véleménye, észrevétele, javaslata van?

Kérjük, ossza meg velünk!

SPEEDPC Informatika

SPEEDPC
INFORMATIKA

  • 1204 Budapest, Ady E. u. 110.
  • +36 1 44 54321
  • +36 20 965 9642
  • +36 1 44 52234
  • Akciós e-mail tárhely
  • Statikus webtárhely
  • Dinamikus webtárhely
  • Wordpress tárhely
  • Drupal tárhely
  • Joomla tárhely

SPEEDPC INFORMATIKA © 2002-2015


Áraink 0% ÁFA-t tartalmaznak, cégünk alanyi adómentes.