Telefonos elérhetőségünk+36 1 44 54321
Molbitelefon számunk+36 20 965 9642
Fax számunk+36 1 44 52234

Domain kereső, megrendelés: domain regisztráció
Tárhely bérlés: webtárhely, ftp tárhely, cms tárhely
Weblap készítés: weboldal készítés igényfelmérő

SPEEDPC WEBMAIL BELÉPÉS

Webmail belépés

Válasszon webes levelezőt

roundcubemail

mókusposta

jelszó

SPEEDPC ÜGYFÉLKAPU

Ügyfélkapu belépés

tárhely, ftp, e-mail fiók,

cégbemutatkozó oldal

adminisztrációs felülete

jelszó

Weboldal készítés

ÖSSZEHANGOLJUK AZ IGÉNYEKET

11 éves szakmai tapasztalatunkkal összehangoljuk az Ön igényeit, a látogatók és a keresők által támasztott igényekkel.

MI AZ A TÖBBLET, AMIT TŐLÜNK KAPHAT ?
bezárás

Amennyiben weboldala elkészítésével minket bíz meg, nem csupán egy kötöttségektől mentes, egyedi honlapot készítünk Önnek.

Hozzáadjuk mindazt a tudást, és tapasztalatot, amit 11 év során szereztünk az informatika világában. Igényeit összehangoljuk a látogatók és a keresők által támasztott követelményekkel, így valóban sikeres weboldalt készítünk Önnek.

Webstart csomagok

EGYÜTT OLCSÓBB!

Mindegyik webstart csomagunk tartalmaz 1 domain regisztrációt, korlátlan számú e-mail címet, a midi és maxi csomagok 1GB webtárhelyet is!

LEGYEN JELEN AZ INTERNETEN, MÁR A KEZDETEKTŐL!
bezárás

Nem készült még el weboldala, de domainnevet és a hozzájuk tartozó e-mail fiókokat már most használni szeretné? Regisztráltasson már most saját domainnevet, levelezzen új e-mail címeiről azonnal. Midi és Maxi csomag esetén 1GB-os webtárhelyén weboldala elkészültéig egy oldalas bemutatkozást jeleníthet meg. Amennyiben tőlünk rendel egyedi weboldalt, úgy akciós áron készítjük el azt.

CMS CSOMAGOK

CMS, 1GB TÁRHELY, DOMAIN

1GB dinamikus webtárhely, saját domainnév e-mail címekkel és előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszerekkel.

ELŐRE TELEPÍTETT INGYENES HONLAPKÉSZÍTŐ, TARTALOMKEZELŐ RENDSZEREK
bezárás

CMS csomagajánlataink saját domainnév regisztrációt, korlátlan e-mail cím használatot, 1GB dinamikus webtárhelyet, valamint előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszereket tartalmaznak, melyekkel azonnal nekiállhat céges weboldala, vagy akár komplett portálok egyéni elkészítésének.

Domain regisztráció

www.azondomainneve.hu

Mit tehet, ha már használja valaki? Ha megtalálta a megfelelő domainnevet, hogyan foglalhatja le? Domain regisztráció akár 4 munkaórán belül.

MERT EGY DOMAINNÉVRE MINDENKÉPPEN SZÜKSÉGE LESZ
bezárás

Domain ellenőrzőnkkel könnyedén megtalálhatja az Önnek megfelelő, de még szabad domainnevet. .hu regisztráció esetén átlagosan 1-2 munkanapon belül, .eu,.com,.net és .org domainek esetén akár 4 munkaórán belül használhatja új domainnevét - a megrendeléshez pedig fel sem kell állnia a székéből!

Egyéb cikkeink
Programozás - Visual Basic
Honlapkészítés házilag 1.
Honlapkészítés házilag 2.

Honlapkészítés házilag 2.

A design... Sosem pusztán öncélú. A legritkább esetben szól arról, hogy megmutassuk, milyen szépen tudunk rajzolni.

A webdesign is a terv része, a honlap üzleti céljának elérése érdekében jön létre és azt kell szolgálja. Tükröznie kell a cégünket, illeszkednie kell a látogatói profilba és arra kell terelnie az oldal látogatóit, amerre az üzleti érdek kívánja.

 

Minek célszerű mindenképpen utána nézni?

A webdesign többek között színekből, betűkből, képekből áll. Olvassunk ezekről lehetőleg szakmai oldalakon, mielőtt nekiállnánk elkészíteni egy saját webdesignt honlapunknak.

Tudnunk kell például, hogy hosszú távon zavaró képernyőn talpas betűtípust olvasni - vagy hiába képesek a mai böngészők lekezelni szinte bármilyen fontot, a mai trendeknek megfelelő nagy, stílusos betűk leginkább csak címsoroknak alkalmasak - honlapunkon a lényegi tartalom kiemelését szolgálják - erre viszont tökéltesen megfelelőek.

A színek és képek kiválasztása sem bonyolult feladat, ha legalább az alapokkal tisztában vagyunk (például hiába trend a grunge, vagy antik - bizonyára érdekesen hatna Önre, ha oldalunkat ilyen stílusban készítettük volna el) Ha olvasott már huzamosabb ideig például fekete hátteren élénpiros betűket folyamatos szövegként, rá fog jönni, hogy ez sem a tökéletes választás.

Fentiek alapján tehát: olvassunk, olvassunk, nézzünk más honlapokat, nézzünk képeket, olvassunk és tanuljunk... Majd ha már terveztünk, olvastunk és tanultunk - nekiállhatunk a design elkészítésének.

Folyt. köv.

Véleménye, észrevétele, javaslata van?

Kérjük, ossza meg velünk!

SPEEDPC Informatika

SPEEDPC
INFORMATIKA

  • 1204 Budapest, Ady E. u. 110.
  • +36 1 44 54321
  • +36 20 965 9642
  • +36 1 44 52234
  • Akciós e-mail tárhely
  • Statikus webtárhely
  • Dinamikus webtárhely
  • Wordpress tárhely
  • Drupal tárhely
  • Joomla tárhely

SPEEDPC INFORMATIKA © 2002-2015


Áraink 0% ÁFA-t tartalmaznak, cégünk alanyi adómentes.