Telefonos elérhetőségünk+36 1 44 54321
Molbitelefon számunk+36 20 965 9642
Fax számunk+36 1 44 52234

Domain kereső, megrendelés: domain regisztráció
Tárhely bérlés: webtárhely, ftp tárhely, cms tárhely
Weblap készítés: weboldal készítés igényfelmérő

SPEEDPC WEBMAIL BELÉPÉS

Webmail belépés

Válasszon webes levelezőt

roundcubemail

mókusposta

jelszó

SPEEDPC ÜGYFÉLKAPU

Ügyfélkapu belépés

tárhely, ftp, e-mail fiók,

cégbemutatkozó oldal

adminisztrációs felülete

jelszó

Weboldal készítés

ÖSSZEHANGOLJUK AZ IGÉNYEKET

11 éves szakmai tapasztalatunkkal összehangoljuk az Ön igényeit, a látogatók és a keresők által támasztott igényekkel.

MI AZ A TÖBBLET, AMIT TŐLÜNK KAPHAT ?
bezárás

Amennyiben weboldala elkészítésével minket bíz meg, nem csupán egy kötöttségektől mentes, egyedi honlapot készítünk Önnek.

Hozzáadjuk mindazt a tudást, és tapasztalatot, amit 11 év során szereztünk az informatika világában. Igényeit összehangoljuk a látogatók és a keresők által támasztott követelményekkel, így valóban sikeres weboldalt készítünk Önnek.

Webstart csomagok

EGYÜTT OLCSÓBB!

Mindegyik webstart csomagunk tartalmaz 1 domain regisztrációt, korlátlan számú e-mail címet, a midi és maxi csomagok 1GB webtárhelyet is!

LEGYEN JELEN AZ INTERNETEN, MÁR A KEZDETEKTŐL!
bezárás

Nem készült még el weboldala, de domainnevet és a hozzájuk tartozó e-mail fiókokat már most használni szeretné? Regisztráltasson már most saját domainnevet, levelezzen új e-mail címeiről azonnal. Midi és Maxi csomag esetén 1GB-os webtárhelyén weboldala elkészültéig egy oldalas bemutatkozást jeleníthet meg. Amennyiben tőlünk rendel egyedi weboldalt, úgy akciós áron készítjük el azt.

CMS CSOMAGOK

CMS, 1GB TÁRHELY, DOMAIN

1GB dinamikus webtárhely, saját domainnév e-mail címekkel és előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszerekkel.

ELŐRE TELEPÍTETT INGYENES HONLAPKÉSZÍTŐ, TARTALOMKEZELŐ RENDSZEREK
bezárás

CMS csomagajánlataink saját domainnév regisztrációt, korlátlan e-mail cím használatot, 1GB dinamikus webtárhelyet, valamint előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszereket tartalmaznak, melyekkel azonnal nekiállhat céges weboldala, vagy akár komplett portálok egyéni elkészítésének.

Domain regisztráció

www.azondomainneve.hu

Mit tehet, ha már használja valaki? Ha megtalálta a megfelelő domainnevet, hogyan foglalhatja le? Domain regisztráció akár 4 munkaórán belül.

MERT EGY DOMAINNÉVRE MINDENKÉPPEN SZÜKSÉGE LESZ
bezárás

Domain ellenőrzőnkkel könnyedén megtalálhatja az Önnek megfelelő, de még szabad domainnevet. .hu regisztráció esetén átlagosan 1-2 munkanapon belül, .eu,.com,.net és .org domainek esetén akár 4 munkaórán belül használhatja új domainnevét - a megrendeléshez pedig fel sem kell állnia a székéből!

IT szolgáltatásokkal
kapcsolatos cikkeink
Telephelyek összekötése - VPN
Távoli üzemeltetés
Számítógépes hálózat

Van egy kis szabadideje?

Informatikával kapcsolatos információkhoz szeretne jutni?
Cikkek, érdekességek, hírek az IT világából

Telephelyek összekötése - VPN

Telephelyek összekötése - VPN

 

Telephelyek összekapcsolása

Földrajzilag különálló területeken elhelyezkedő számítógépes helyi hálózatokat (LAN)  VPN (Virtual Private Network) segítségével összekötve, egy olyan nagy LAN (Local Area Network) hálózatot kapunk, amelybe az összes telephely összes hálózati eszköze bele tartozik, és egy nagy helyi hálózat részét képezik. Ez jó megoldás arra, hogy egy központi helyen lévő szervert a vállalat összes munkaállomása ugyanúgy érje el, mintha az a helyi hálózat része lenne.

 

Elérhetjük így a szerveren lévő megosztott könyvtárakat, fájlokat nyomtatókat, vagy a szerveren futó központi programokat, - legyen az akár egy számlázó program, vagy vállalatirányítási rendszer – az összes gépen, ugyanazokkal a beállításokkal.A VPN-t titkosított csatornákon keresztül kötik össze, így nagy biztonságot nyújt a telephelyek közötti kapcsolatban.

 

VPN kapcsolat

 

 Munkehely elérése otthonról

VPN-t használhatjuk arra is, hogy otthonról érjük el a vállalat belső hálózatát. Ebben az esetben az otthoni számítógépünkön kell beállítani egy VPN klienst, amivel csatlakozhatunk a vállalat VPN szerveréhez. Miután felépült a kapcsolat, ugyanolyan jogú tagja lesz a gépünk a vállalat hálózatának, mintha ott ülnénk egy gép előtt. Elérhetjük a cég belső intranetes oldalát, futtathatjuk a vállalat belső programjait. Sok esetben a kliens számítógépünkre nem is kell külön VPN programot telepíteni, mivel a windows tudja alapból.

 

Amennyiben VPN-t szeretne kialakítani, vagy kérdése van vele kapcsolatban keressen bátran minket ügyfélszolgálatunkon keresztül, vagy írjon üzenetet.

Olvassa tovább»

"

Érdeklődik IT szolgáltatásaink iránt?

Ügyfélszolgálatunk segít Önnek!

SPEEDPC Informatika

SPEEDPC
INFORMATIKA

  • 1204 Budapest, Ady E. u. 110.
  • +36 1 44 54321
  • +36 20 965 9642
  • +36 1 44 52234
  • Akciós e-mail tárhely
  • Statikus webtárhely
  • Dinamikus webtárhely
  • Wordpress tárhely
  • Drupal tárhely
  • Joomla tárhely

SPEEDPC INFORMATIKA © 2002-2015


Áraink 0% ÁFA-t tartalmaznak, cégünk alanyi adómentes.