Telefonos elérhetőségünk+36 1 44 54321
Molbitelefon számunk+36 20 965 9642
Fax számunk+36 1 44 52234

Domain kereső, megrendelés: domain regisztráció
Tárhely bérlés: webtárhely, ftp tárhely, cms tárhely
Weblap készítés: weboldal készítés igényfelmérő

SPEEDPC WEBMAIL BELÉPÉS

Webmail belépés

Válasszon webes levelezőt

roundcubemail

mókusposta

jelszó

SPEEDPC ÜGYFÉLKAPU

Ügyfélkapu belépés

tárhely, ftp, e-mail fiók,

cégbemutatkozó oldal

adminisztrációs felülete

jelszó

Weboldal készítés

ÖSSZEHANGOLJUK AZ IGÉNYEKET

11 éves szakmai tapasztalatunkkal összehangoljuk az Ön igényeit, a látogatók és a keresők által támasztott igényekkel.

MI AZ A TÖBBLET, AMIT TŐLÜNK KAPHAT ?
bezárás

Amennyiben weboldala elkészítésével minket bíz meg, nem csupán egy kötöttségektől mentes, egyedi honlapot készítünk Önnek.

Hozzáadjuk mindazt a tudást, és tapasztalatot, amit 11 év során szereztünk az informatika világában. Igényeit összehangoljuk a látogatók és a keresők által támasztott követelményekkel, így valóban sikeres weboldalt készítünk Önnek.

Webstart csomagok

EGYÜTT OLCSÓBB!

Mindegyik webstart csomagunk tartalmaz 1 domain regisztrációt, korlátlan számú e-mail címet, a midi és maxi csomagok 1GB webtárhelyet is!

LEGYEN JELEN AZ INTERNETEN, MÁR A KEZDETEKTŐL!
bezárás

Nem készült még el weboldala, de domainnevet és a hozzájuk tartozó e-mail fiókokat már most használni szeretné? Regisztráltasson már most saját domainnevet, levelezzen új e-mail címeiről azonnal. Midi és Maxi csomag esetén 1GB-os webtárhelyén weboldala elkészültéig egy oldalas bemutatkozást jeleníthet meg. Amennyiben tőlünk rendel egyedi weboldalt, úgy akciós áron készítjük el azt.

CMS CSOMAGOK

CMS, 1GB TÁRHELY, DOMAIN

1GB dinamikus webtárhely, saját domainnév e-mail címekkel és előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszerekkel.

ELŐRE TELEPÍTETT INGYENES HONLAPKÉSZÍTŐ, TARTALOMKEZELŐ RENDSZEREK
bezárás

CMS csomagajánlataink saját domainnév regisztrációt, korlátlan e-mail cím használatot, 1GB dinamikus webtárhelyet, valamint előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszereket tartalmaznak, melyekkel azonnal nekiállhat céges weboldala, vagy akár komplett portálok egyéni elkészítésének.

Domain regisztráció

www.azondomainneve.hu

Mit tehet, ha már használja valaki? Ha megtalálta a megfelelő domainnevet, hogyan foglalhatja le? Domain regisztráció akár 4 munkaórán belül.

MERT EGY DOMAINNÉVRE MINDENKÉPPEN SZÜKSÉGE LESZ
bezárás

Domain ellenőrzőnkkel könnyedén megtalálhatja az Önnek megfelelő, de még szabad domainnevet. .hu regisztráció esetén átlagosan 1-2 munkanapon belül, .eu,.com,.net és .org domainek esetén akár 4 munkaórán belül használhatja új domainnevét - a megrendeléshez pedig fel sem kell állnia a székéből!

IT szolgáltatásokkal
kapcsolatos cikkeink
Telephelyek összekötése - VPN
Távoli üzemeltetés
Számítógépes hálózat

Számítógépes hálózat

Manapság már szinte mindenkinek valamilyen kapcsolata van a számítógépekkel. Legyen az akár közvetett, - mint például az otthoni, vagy az irodai számítógépünk személyes használata-, vagy közvetlen – mint például egy bevásárlóközpontban történő bankkártyás fizetés.
Mindkét esetben egy közös tényező van, a számítógép. A sok-sok információ, és azok rendeltetésszerű felhasználása érdekében elképzelhetetlen a számítógépes hálózat.

Mit is jelent ez?
Egy egyszerű példa, amit szinte mindenki nap, mint nap használ, az elektronikus levelezés, más néven az e-mail. Amikor leülünk a számítógép elé, megírunk egy levelet, majd elküldjük a címzettnek, akkor bizony az a levél a számítógépes hálózaton keresztül jut el tőlünk a címzett postaládájába. Legyen szó, akár intranetes, akár internetes levelezésről. Minden esetben hálózatra van szükség, hogy rendeltetésszerűen tudjon működni a kommunikáció. Egy-egy ilyen e-mail elküldésekor, a megírt levelünk akár 10-nél is több számítógépen keresztül kell, hogy menjen, hogy a végső célba eljusson. Ha nem lennének a számítógépek összekötve egymással, azaz nem lennének hálózatba kötve, akkor ez nem tudna működni. Tehát csak egy ilyen egyszerű dolog is, mint az elektronikus levelezés, számítógépes hálózat nélkül elképzelhetetlen.
A mai világban a gépek túlnyomó többsége internethez csatlakozik. Ez az is jelenti, hogy szinte a világ összes gépe egy nagy számítógépes hálózat része, az interneté. Ez nem azt jelenti, hogy mindegyik számítógép látja egymást, de meg van a lehetőség. Tűzfalak, biztonsági szabályok azok, amik gondoskodnak a számítógépek biztonságáról.

Érdeklődik IT szolgáltatásaink iránt?

Ügyfélszolgálatunk segít Önnek!

SPEEDPC Informatika

SPEEDPC
INFORMATIKA

  • 1204 Budapest, Ady E. u. 110.
  • +36 1 44 54321
  • +36 20 965 9642
  • +36 1 44 52234
  • Akciós e-mail tárhely
  • Statikus webtárhely
  • Dinamikus webtárhely
  • Wordpress tárhely
  • Drupal tárhely
  • Joomla tárhely

SPEEDPC INFORMATIKA © 2002-2015


Áraink 0% ÁFA-t tartalmaznak, cégünk alanyi adómentes.