Telefonos elérhetőségünk+36 1 44 54321
Molbitelefon számunk+36 20 965 9642
Fax számunk+36 1 44 52234

Domain kereső, megrendelés: domain regisztráció
Tárhely bérlés: webtárhely, ftp tárhely, cms tárhely
Weblap készítés: weboldal készítés igényfelmérő

SPEEDPC WEBMAIL BELÉPÉS

Webmail belépés

Válasszon webes levelezőt

roundcubemail

mókusposta

jelszó

SPEEDPC ÜGYFÉLKAPU

Ügyfélkapu belépés

tárhely, ftp, e-mail fiók,

cégbemutatkozó oldal

adminisztrációs felülete

jelszó

Weboldal készítés

ÖSSZEHANGOLJUK AZ IGÉNYEKET

11 éves szakmai tapasztalatunkkal összehangoljuk az Ön igényeit, a látogatók és a keresők által támasztott igényekkel.

MI AZ A TÖBBLET, AMIT TŐLÜNK KAPHAT ?
bezárás

Amennyiben weboldala elkészítésével minket bíz meg, nem csupán egy kötöttségektől mentes, egyedi honlapot készítünk Önnek.

Hozzáadjuk mindazt a tudást, és tapasztalatot, amit 11 év során szereztünk az informatika világában. Igényeit összehangoljuk a látogatók és a keresők által támasztott követelményekkel, így valóban sikeres weboldalt készítünk Önnek.

Webstart csomagok

EGYÜTT OLCSÓBB!

Mindegyik webstart csomagunk tartalmaz 1 domain regisztrációt, korlátlan számú e-mail címet, a midi és maxi csomagok 1GB webtárhelyet is!

LEGYEN JELEN AZ INTERNETEN, MÁR A KEZDETEKTŐL!
bezárás

Nem készült még el weboldala, de domainnevet és a hozzájuk tartozó e-mail fiókokat már most használni szeretné? Regisztráltasson már most saját domainnevet, levelezzen új e-mail címeiről azonnal. Midi és Maxi csomag esetén 1GB-os webtárhelyén weboldala elkészültéig egy oldalas bemutatkozást jeleníthet meg. Amennyiben tőlünk rendel egyedi weboldalt, úgy akciós áron készítjük el azt.

CMS CSOMAGOK

CMS, 1GB TÁRHELY, DOMAIN

1GB dinamikus webtárhely, saját domainnév e-mail címekkel és előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszerekkel.

ELŐRE TELEPÍTETT INGYENES HONLAPKÉSZÍTŐ, TARTALOMKEZELŐ RENDSZEREK
bezárás

CMS csomagajánlataink saját domainnév regisztrációt, korlátlan e-mail cím használatot, 1GB dinamikus webtárhelyet, valamint előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszereket tartalmaznak, melyekkel azonnal nekiállhat céges weboldala, vagy akár komplett portálok egyéni elkészítésének.

Domain regisztráció

www.azondomainneve.hu

Mit tehet, ha már használja valaki? Ha megtalálta a megfelelő domainnevet, hogyan foglalhatja le? Domain regisztráció akár 4 munkaórán belül.

MERT EGY DOMAINNÉVRE MINDENKÉPPEN SZÜKSÉGE LESZ
bezárás

Domain ellenőrzőnkkel könnyedén megtalálhatja az Önnek megfelelő, de még szabad domainnevet. .hu regisztráció esetén átlagosan 1-2 munkanapon belül, .eu,.com,.net és .org domainek esetén akár 4 munkaórán belül használhatja új domainnevét - a megrendeléshez pedig fel sem kell állnia a székéből!

IT szolgáltatásokkal
kapcsolatos cikkeink
Telephelyek összekötése - VPN
Távoli üzemeltetés
Számítógépes hálózat

Távoli üzemeltetés

Távoli üzemeltetésnek nevezzük azt, amikor az internet adta lehetőségeket kihasználva egy távoli számítógépet a saját gépünkről elérve konfigurálunk. Az esetek túlnyomó részében ez nagyon jó megoldás, mert nem kell a helyszínre menni ahhoz, hogy a gépen valamit beállítsunk. Sok-sok időt, és pénzt tudunk így megtakarítani.
Rengeteg ilyen program létezik, melyekkel egy távoli gépre be tudunk jelentkezni, és ott rendszergazdai jogosultsággal szinte mindent meg tudunk oldani. Egyetlen dolgot nem tudunk, újratelepíteni a gépet, mivel ahhoz hálózatra van szükség. (Megjegyzem, erre is van megoldás, erről egy másik cikkben írunk). Illetve ha bármilyen oknál fogva lefagy a gép, vagy elmegy az internet kapcsolat, akkor onnantól kezdve elérhetetlenné válik a távoli számítógép.

Néhány ilyen programot bemutatunk, melyekkel vezérelni tudunk a távoli gépet. Fontos azt megjegyezni, hogy nem minden esetben érhető el távoli gép annak ellenére sem, hogy az az interneten lóg. Elképzelhető, hogy olyan tűzfal, vagy vírusirtó van feltelepítve a gépre, mely blokkolja a bejövő kéréseket, így megakadályozzák, hogy belépjünk a gépre. Az is fontos, hogy amennyiben nincs blokkolt program, akkor általában valamilyen hitelesítésre is szükség lesz, hogy elérjük a távoli felületet.

1. Távoli asztali kapcsolat

Ez a program a Microsoft Windows operációs rendszer része. Általában a Start menü – Programok – Kellékek között található. Kapcsolódáshoz el kell indítani a programot, és a megjelenő ablakba be kell írni a távoli számítógép IP címét, vagy ha van, akkor a nevét.

Amennyiben a célgép fogadja a kérésünket, akkor kérni fogja tőlünk a felhasználó nevet, illetve a hozzá tartozó jelszót. A kommunikáció portja alapértelmezetten a 3389. Amennyiben ezt a kapcsolatot szeretnénk használni, gondoskodjunk, hogy ne legyen blokkolva. Fontos, hogy ennél a kapcsolatnál a távoli gépen azt a felhasználót, amelyikkel be akarunk lépni adjuk, hozzá a távoli felhasználói csoportba. Vezérlőpult – Távoli használat – Távoli felhasználók kijelölése. Valamint szükséges neki egy jelszót is beállítani.

Létezik unix alapú verziója is, ami az alábbi oldalról letölthető:
http://www.rdesktop.org/

2. Teamviewer

Manapság a legjobb megoldás egy távoli gép elérésére. Szinte semmilyen biztonsági szabályon nem kell változtatni. Fel kell telepíteni mindkét számítógépre a programot. A telepítés után megjelenik egy azonosító, illetve egy jelszó, azzal lehet elérni a gépet. Ez a jelszó minden számítógép indulása után véletlenszerűen változik. Azonban lehetőségünk van ezt fixen beállítani, így bármikor el tudjuk érni az előre beállított jelszóval.

A program az alábbi oldalról letölthető:
http://www.teamviewer.com/

Érdeklődik IT szolgáltatásaink iránt?

Ügyfélszolgálatunk segít Önnek!

SPEEDPC Informatika

SPEEDPC
INFORMATIKA

  • 1204 Budapest, Ady E. u. 110.
  • +36 1 44 54321
  • +36 20 965 9642
  • +36 1 44 52234
  • Akciós e-mail tárhely
  • Statikus webtárhely
  • Dinamikus webtárhely
  • Wordpress tárhely
  • Drupal tárhely
  • Joomla tárhely

SPEEDPC INFORMATIKA © 2002-2015


Áraink 0% ÁFA-t tartalmaznak, cégünk alanyi adómentes.