Telefonos elérhetőségünk+36 1 44 54321
Molbitelefon számunk+36 20 965 9642
Fax számunk+36 1 44 52234

Domain kereső, megrendelés: domain regisztráció
Tárhely bérlés: webtárhely, ftp tárhely, cms tárhely
Weblap készítés: weboldal készítés igényfelmérő

SPEEDPC WEBMAIL BELÉPÉS

Webmail belépés

Válasszon webes levelezőt

roundcubemail

mókusposta

jelszó

SPEEDPC ÜGYFÉLKAPU

Ügyfélkapu belépés

tárhely, ftp, e-mail fiók,

cégbemutatkozó oldal

adminisztrációs felülete

jelszó

Weboldal készítés

ÖSSZEHANGOLJUK AZ IGÉNYEKET

11 éves szakmai tapasztalatunkkal összehangoljuk az Ön igényeit, a látogatók és a keresők által támasztott igényekkel.

MI AZ A TÖBBLET, AMIT TŐLÜNK KAPHAT ?
bezárás

Amennyiben weboldala elkészítésével minket bíz meg, nem csupán egy kötöttségektől mentes, egyedi honlapot készítünk Önnek.

Hozzáadjuk mindazt a tudást, és tapasztalatot, amit 11 év során szereztünk az informatika világában. Igényeit összehangoljuk a látogatók és a keresők által támasztott követelményekkel, így valóban sikeres weboldalt készítünk Önnek.

Webstart csomagok

EGYÜTT OLCSÓBB!

Mindegyik webstart csomagunk tartalmaz 1 domain regisztrációt, korlátlan számú e-mail címet, a midi és maxi csomagok 1GB webtárhelyet is!

LEGYEN JELEN AZ INTERNETEN, MÁR A KEZDETEKTŐL!
bezárás

Nem készült még el weboldala, de domainnevet és a hozzájuk tartozó e-mail fiókokat már most használni szeretné? Regisztráltasson már most saját domainnevet, levelezzen új e-mail címeiről azonnal. Midi és Maxi csomag esetén 1GB-os webtárhelyén weboldala elkészültéig egy oldalas bemutatkozást jeleníthet meg. Amennyiben tőlünk rendel egyedi weboldalt, úgy akciós áron készítjük el azt.

CMS CSOMAGOK

CMS, 1GB TÁRHELY, DOMAIN

1GB dinamikus webtárhely, saját domainnév e-mail címekkel és előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszerekkel.

ELŐRE TELEPÍTETT INGYENES HONLAPKÉSZÍTŐ, TARTALOMKEZELŐ RENDSZEREK
bezárás

CMS csomagajánlataink saját domainnév regisztrációt, korlátlan e-mail cím használatot, 1GB dinamikus webtárhelyet, valamint előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszereket tartalmaznak, melyekkel azonnal nekiállhat céges weboldala, vagy akár komplett portálok egyéni elkészítésének.

Domain regisztráció

www.azondomainneve.hu

Mit tehet, ha már használja valaki? Ha megtalálta a megfelelő domainnevet, hogyan foglalhatja le? Domain regisztráció akár 4 munkaórán belül.

MERT EGY DOMAINNÉVRE MINDENKÉPPEN SZÜKSÉGE LESZ
bezárás

Domain ellenőrzőnkkel könnyedén megtalálhatja az Önnek megfelelő, de még szabad domainnevet. .hu regisztráció esetén átlagosan 1-2 munkanapon belül, .eu,.com,.net és .org domainek esetén akár 4 munkaórán belül használhatja új domainnevét - a megrendeléshez pedig fel sem kell állnia a székéből!

Keresőoptimilizálással
kapcsolatos cikkeink
Mikor forduljon keresőoptimalizálással foglalkozó céghez?
Nem csak rajtunk múlik

Mikor forduljon keresőoptimalizálással foglalkozó céghez?

A honlap tulajdonosok többsége akkor kezd érdeklődni a keresőoptimalizálás után, amikor már van egy kész weboldala, amely nem hozza azt a látogatói eredményt, amit elvár tőle. Ilyen esetben általában 2 irányba is fizet a weblap tulajdonosa: egyrészt a keresőoptimalizálást végző cégnek, aki javaslatokat tesz arra, hogy miket módosítsanak a weboldal szerkezetén, forráskódjában stb., másrészt a programozó cégnek, aki készítette a honlapot és most ezen instrukciók alapján elvégzi a kért módosításokat.

Itt is számolhatunk "rosszabbik esettel", nevezetesen amikor a honlap tulajdonos "fekete kalapos" keresőoptimalizáló személlyel vagy céggel kerül kapcsolatba, akinek még fizet is a szolgáltatásért - amelynek akár végleges kitiltás is lehet az eredménye.

Miben tudunk mi segíteni Önnek?

Mi nem vállalunk kimondottan keresőoptimalizálást. Vállaljuk viszont, hogy az általunk készített weboldalakat keresőoptimalizáltan építjük fel (elsősorban a linkek, title-ok, meta tag-ek, átjárhatóság, külső és belső linkek, formázások h1, h2 stb. tekintetében), a honlap tulajdonosának elmondunk jónéhány olyan lényeges információt, amellyel elősegítheti azt, hogy weboldala az első oldali találatok között szerepeljen, mint például a linképítés, tartalmi frissítések stb. - és igény esetén ezekben is aktívan közreműködünk.

Keresőoptimalizált weboldal készítés azonnal

keresőoptimalizált weboldal készítéshez kérjen ajánlatot!

SPEEDPC Informatika

SPEEDPC
INFORMATIKA

  • 1204 Budapest, Ady E. u. 110.
  • +36 1 44 54321
  • +36 20 965 9642
  • +36 1 44 52234
  • Akciós e-mail tárhely
  • Statikus webtárhely
  • Dinamikus webtárhely
  • Wordpress tárhely
  • Drupal tárhely
  • Joomla tárhely

SPEEDPC INFORMATIKA © 2002-2015


Áraink 0% ÁFA-t tartalmaznak, cégünk alanyi adómentes.