Telefonos elérhetőségünk+36 1 44 54321
Molbitelefon számunk+36 20 965 9642
Fax számunk+36 1 44 52234

Domain kereső, megrendelés: domain regisztráció
Tárhely bérlés: webtárhely, ftp tárhely, cms tárhely
Weblap készítés: weboldal készítés igényfelmérő

SPEEDPC WEBMAIL BELÉPÉS

Webmail belépés

Válasszon webes levelezőt

roundcubemail

mókusposta

jelszó

SPEEDPC ÜGYFÉLKAPU

Ügyfélkapu belépés

tárhely, ftp, e-mail fiók,

cégbemutatkozó oldal

adminisztrációs felülete

jelszó

Weboldal készítés

ÖSSZEHANGOLJUK AZ IGÉNYEKET

11 éves szakmai tapasztalatunkkal összehangoljuk az Ön igényeit, a látogatók és a keresők által támasztott igényekkel.

MI AZ A TÖBBLET, AMIT TŐLÜNK KAPHAT ?
bezárás

Amennyiben weboldala elkészítésével minket bíz meg, nem csupán egy kötöttségektől mentes, egyedi honlapot készítünk Önnek.

Hozzáadjuk mindazt a tudást, és tapasztalatot, amit 11 év során szereztünk az informatika világában. Igényeit összehangoljuk a látogatók és a keresők által támasztott követelményekkel, így valóban sikeres weboldalt készítünk Önnek.

Webstart csomagok

EGYÜTT OLCSÓBB!

Mindegyik webstart csomagunk tartalmaz 1 domain regisztrációt, korlátlan számú e-mail címet, a midi és maxi csomagok 1GB webtárhelyet is!

LEGYEN JELEN AZ INTERNETEN, MÁR A KEZDETEKTŐL!
bezárás

Nem készült még el weboldala, de domainnevet és a hozzájuk tartozó e-mail fiókokat már most használni szeretné? Regisztráltasson már most saját domainnevet, levelezzen új e-mail címeiről azonnal. Midi és Maxi csomag esetén 1GB-os webtárhelyén weboldala elkészültéig egy oldalas bemutatkozást jeleníthet meg. Amennyiben tőlünk rendel egyedi weboldalt, úgy akciós áron készítjük el azt.

CMS CSOMAGOK

CMS, 1GB TÁRHELY, DOMAIN

1GB dinamikus webtárhely, saját domainnév e-mail címekkel és előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszerekkel.

ELŐRE TELEPÍTETT INGYENES HONLAPKÉSZÍTŐ, TARTALOMKEZELŐ RENDSZEREK
bezárás

CMS csomagajánlataink saját domainnév regisztrációt, korlátlan e-mail cím használatot, 1GB dinamikus webtárhelyet, valamint előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszereket tartalmaznak, melyekkel azonnal nekiállhat céges weboldala, vagy akár komplett portálok egyéni elkészítésének.

Domain regisztráció

www.azondomainneve.hu

Mit tehet, ha már használja valaki? Ha megtalálta a megfelelő domainnevet, hogyan foglalhatja le? Domain regisztráció akár 4 munkaórán belül.

MERT EGY DOMAINNÉVRE MINDENKÉPPEN SZÜKSÉGE LESZ
bezárás

Domain ellenőrzőnkkel könnyedén megtalálhatja az Önnek megfelelő, de még szabad domainnevet. .hu regisztráció esetén átlagosan 1-2 munkanapon belül, .eu,.com,.net és .org domainek esetén akár 4 munkaórán belül használhatja új domainnevét - a megrendeléshez pedig fel sem kell állnia a székéből!

Tárhelyekkel
kapcsolatos cikkeink
Ingyen, olcsó vagy fizetős tárhely?
Tárhelycsomagok érthetően
Windows, vagy Linux?
Statikus vagy dinamikus?

Van egy kis szabadideje?

Érdekli a tárhelyek világa?
Cikkek, érdekességek, hírek a webhosting világából

Ingyen, olcsó vagy fizetős tárhely?

Ingyen, olcsó vagy fizetős tárhely?

Amennyiben keresőből jutott erre az oldalra, bizonyára kacérkodik az ingyen tárhelyekkel.


Valószínűleg elgondolkozott már azon, hogy miért fizetne olyan szolgáltatásért, amit ingyen is megkaphat? Az ingyenes tárhely nagyszerű lehetőség mindaddig, amíg egy weboldallal nem kívánnak üzleti célt megvalósítani.

 

 

Nézze a látogatók szemszögéből ingyenes tárhelyen lévő üzleti weboldalát!

Ön mit gondol az olyan üzleti célú weboldalak tulajdonosairól, akik nem áldoznak évi pár ezer forintot arra, hogy saját domainnevük alatt egy megbízható webtárhelyen működtessék honlapjukat?

 

Az ingyenes webtárhelyek üzleti célú felhasználása esetén mindenképpen számolnia kell a látogatók bizalomvesztésével vállalkozása iránt. Milyen "sikeres" cég lehet az, aki nem tud évi pár ezer forintot kigazdálkodni internetes megjelenésére?

 

A másik legtöbbször felmerülő probléma az ilyen tárhelyek gyorsasága. Bárki, aki eljut weboldalunkra, nem fog 5-10mp-et várni, hogy betöltődjön egy-egy aloldalunk, ilyenkor küldtük át Őt a konkurenciánkhoz.

 

A legtöbb ingyenes tárhelyszolgáltatásnál továbbá saját konkurenciáját is reklámozni fogja, fejlécében, láblécében, oldalsávokban megjelenő fizetett hirdetések formájában! Olyan, mint ha saját üzletében az eladói kezébe a konkurencia szórólapját adná, és mikor vásárló segítséget kér tőle, akkor ezt a szórólapot nyújtanák át nekik.

 

 

Saját üzletébe ne a konkurencia termékét, szolgáltatását értékesítse

A netet bújva sokszor találkozunk olyan üzleti weboldalakkal, amelyek ugyan saját domainnév alatt futnak és fizetett tárhelyszolgáltatást használnak, mégis megjelenítenek a már fent említett fizetett hirdetéseket. Sokkal nagyobb veszteséget szenvedhet el ilyenkor, mint amekkora hasznot valaha is fognak hozni ezek a hirdetések.

Amikor pedig azt az érvet halljuk, hogy kellenek a kimenő linkek a keresőoptimalizálás miatt, akkor egyrészt ez másként is kivitelezhető, másrészt egy jól felépített weboldal, megfelelő tartalommal, bizonyos időközönként frissítve ilyen eszközök nélkül is kellően jó eredményeket érhet el.

 

Olvassa tovább»

"

Webtárhely bérlés azonnal

online webtárhely bérléshez kattintson ide

SPEEDPC Informatika

SPEEDPC
INFORMATIKA

  • 1204 Budapest, Ady E. u. 110.
  • +36 1 44 54321
  • +36 20 965 9642
  • +36 1 44 52234
  • Akciós e-mail tárhely
  • Statikus webtárhely
  • Dinamikus webtárhely
  • Wordpress tárhely
  • Drupal tárhely
  • Joomla tárhely

SPEEDPC INFORMATIKA © 2002-2015


Áraink 0% ÁFA-t tartalmaznak, cégünk alanyi adómentes.