Telefonos elérhetőségünk+36 1 44 54321
Molbitelefon számunk+36 20 965 9642
Fax számunk+36 1 44 52234

Domain kereső, megrendelés: domain regisztráció
Tárhely bérlés: webtárhely, ftp tárhely, cms tárhely
Weblap készítés: weboldal készítés igényfelmérő

SPEEDPC WEBMAIL BELÉPÉS

Webmail belépés

Válasszon webes levelezőt

roundcubemail

mókusposta

jelszó

SPEEDPC ÜGYFÉLKAPU

Ügyfélkapu belépés

tárhely, ftp, e-mail fiók,

cégbemutatkozó oldal

adminisztrációs felülete

jelszó

Weboldal készítés

ÖSSZEHANGOLJUK AZ IGÉNYEKET

11 éves szakmai tapasztalatunkkal összehangoljuk az Ön igényeit, a látogatók és a keresők által támasztott igényekkel.

MI AZ A TÖBBLET, AMIT TŐLÜNK KAPHAT ?
bezárás

Amennyiben weboldala elkészítésével minket bíz meg, nem csupán egy kötöttségektől mentes, egyedi honlapot készítünk Önnek.

Hozzáadjuk mindazt a tudást, és tapasztalatot, amit 11 év során szereztünk az informatika világában. Igényeit összehangoljuk a látogatók és a keresők által támasztott követelményekkel, így valóban sikeres weboldalt készítünk Önnek.

Webstart csomagok

EGYÜTT OLCSÓBB!

Mindegyik webstart csomagunk tartalmaz 1 domain regisztrációt, korlátlan számú e-mail címet, a midi és maxi csomagok 1GB webtárhelyet is!

LEGYEN JELEN AZ INTERNETEN, MÁR A KEZDETEKTŐL!
bezárás

Nem készült még el weboldala, de domainnevet és a hozzájuk tartozó e-mail fiókokat már most használni szeretné? Regisztráltasson már most saját domainnevet, levelezzen új e-mail címeiről azonnal. Midi és Maxi csomag esetén 1GB-os webtárhelyén weboldala elkészültéig egy oldalas bemutatkozást jeleníthet meg. Amennyiben tőlünk rendel egyedi weboldalt, úgy akciós áron készítjük el azt.

CMS CSOMAGOK

CMS, 1GB TÁRHELY, DOMAIN

1GB dinamikus webtárhely, saját domainnév e-mail címekkel és előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszerekkel.

ELŐRE TELEPÍTETT INGYENES HONLAPKÉSZÍTŐ, TARTALOMKEZELŐ RENDSZEREK
bezárás

CMS csomagajánlataink saját domainnév regisztrációt, korlátlan e-mail cím használatot, 1GB dinamikus webtárhelyet, valamint előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszereket tartalmaznak, melyekkel azonnal nekiállhat céges weboldala, vagy akár komplett portálok egyéni elkészítésének.

Domain regisztráció

www.azondomainneve.hu

Mit tehet, ha már használja valaki? Ha megtalálta a megfelelő domainnevet, hogyan foglalhatja le? Domain regisztráció akár 4 munkaórán belül.

MERT EGY DOMAINNÉVRE MINDENKÉPPEN SZÜKSÉGE LESZ
bezárás

Domain ellenőrzőnkkel könnyedén megtalálhatja az Önnek megfelelő, de még szabad domainnevet. .hu regisztráció esetén átlagosan 1-2 munkanapon belül, .eu,.com,.net és .org domainek esetén akár 4 munkaórán belül használhatja új domainnevét - a megrendeléshez pedig fel sem kell állnia a székéből!

Tárhelyekkel
kapcsolatos cikkeink
Ingyen, olcsó vagy fizetős tárhely?
Tárhelycsomagok érthetően
Windows, vagy Linux?
Statikus vagy dinamikus?

Statikus vagy dinamikus?

Nem tudja pontosan, hogy statikus, vagy dinamikus tárhelyre van szüksége?

Általánosságban elmondható, hogy a mai kor igényeinek megfelelő weboldalakhoz (legyen az egyedi fejlesztés, vagy ingyenes CMS rendszer) dinamikus webtárhely szükséges, hiszen csak ezeken biztosítható adatbázis használat és scriptek futtatása.

 

 

Mikor elgendő egy statikus webtárhely?

Leginkább abbban az esetben, ha ért a HTML nyelvhez, weboldala kevés aloldalból áll, és ezek frissítését úgy fogja végezni, hogy egy módosított HTML file-t feltölt a webtárhelyére - felülírva és frissítve ezzel a régebbi tartalmat. Statikus webtárhelyre tehát akkor lesz szüksége, ha weboldala egyszerű, statikus HTML oldalakból áll.

 

 

Mikor szükséges dinamikus webtárhely?

Amikor egy saját adminisztrációs felületen jelentkezik be (akár egyedi fejlesztésű, akár nyílt forráskódú pl. Joomla, Drupal vagy Wordpress rendszeren keresztül), hogy pl. frissíteni tudja a weboldala tartalmát, akkor biztos lehet benne, hogy dinamikus tárhelyre lesz szüksége, hiszen ilyen esetben a tartalmak adatbázisban tárolódnak - frissítéskor az adatbázisban tárolt tartalmat frissítjük, írjuk felül.

 

Ilyen dinamikus webtárhelyen lehetséges továbbá csak, hogy pl. űrlap funkciók legyenek weboldalunkon, vagy a felhasználók kommenteket tudjanak küldeni, esetleg rendelést tudjanak leadni, hírlevélre tudjanak feliratkozni stb. - hiszen ahogy a tárhely neve is mutatja, mozgásban lévő oldalakról van szó, egy bevitt tartalom (pl. a látogató kitölti és elküldi részünkre az űrlapot) alapján weboldalunk tartalma meg fog változni.

 

 

Látta már tárhely választónkat?

Tárhely választó szolgáltatásunkkal biztosan megtalálja, hogy milyen típusú tárhelyre lesz szüksége.

Webtárhely bérlés azonnal

online webtárhely bérléshez kattintson ide

SPEEDPC Informatika

SPEEDPC
INFORMATIKA

  • 1204 Budapest, Ady E. u. 110.
  • +36 1 44 54321
  • +36 20 965 9642
  • +36 1 44 52234
  • Akciós e-mail tárhely
  • Statikus webtárhely
  • Dinamikus webtárhely
  • Wordpress tárhely
  • Drupal tárhely
  • Joomla tárhely

SPEEDPC INFORMATIKA © 2002-2015


Áraink 0% ÁFA-t tartalmaznak, cégünk alanyi adómentes.