Telefonos elérhetőségünk+36 1 44 54321
Molbitelefon számunk+36 20 965 9642
Fax számunk+36 1 44 52234

Domain kereső, megrendelés: domain regisztráció
Tárhely bérlés: webtárhely, ftp tárhely, cms tárhely
Weblap készítés: weboldal készítés igényfelmérő

SPEEDPC WEBMAIL BELÉPÉS

Webmail belépés

Válasszon webes levelezőt

roundcubemail

mókusposta

jelszó

SPEEDPC ÜGYFÉLKAPU

Ügyfélkapu belépés

tárhely, ftp, e-mail fiók,

cégbemutatkozó oldal

adminisztrációs felülete

jelszó

Weboldal készítés

ÖSSZEHANGOLJUK AZ IGÉNYEKET

11 éves szakmai tapasztalatunkkal összehangoljuk az Ön igényeit, a látogatók és a keresők által támasztott igényekkel.

MI AZ A TÖBBLET, AMIT TŐLÜNK KAPHAT ?
bezárás

Amennyiben weboldala elkészítésével minket bíz meg, nem csupán egy kötöttségektől mentes, egyedi honlapot készítünk Önnek.

Hozzáadjuk mindazt a tudást, és tapasztalatot, amit 11 év során szereztünk az informatika világában. Igényeit összehangoljuk a látogatók és a keresők által támasztott követelményekkel, így valóban sikeres weboldalt készítünk Önnek.

Webstart csomagok

EGYÜTT OLCSÓBB!

Mindegyik webstart csomagunk tartalmaz 1 domain regisztrációt, korlátlan számú e-mail címet, a midi és maxi csomagok 1GB webtárhelyet is!

LEGYEN JELEN AZ INTERNETEN, MÁR A KEZDETEKTŐL!
bezárás

Nem készült még el weboldala, de domainnevet és a hozzájuk tartozó e-mail fiókokat már most használni szeretné? Regisztráltasson már most saját domainnevet, levelezzen új e-mail címeiről azonnal. Midi és Maxi csomag esetén 1GB-os webtárhelyén weboldala elkészültéig egy oldalas bemutatkozást jeleníthet meg. Amennyiben tőlünk rendel egyedi weboldalt, úgy akciós áron készítjük el azt.

CMS CSOMAGOK

CMS, 1GB TÁRHELY, DOMAIN

1GB dinamikus webtárhely, saját domainnév e-mail címekkel és előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszerekkel.

ELŐRE TELEPÍTETT INGYENES HONLAPKÉSZÍTŐ, TARTALOMKEZELŐ RENDSZEREK
bezárás

CMS csomagajánlataink saját domainnév regisztrációt, korlátlan e-mail cím használatot, 1GB dinamikus webtárhelyet, valamint előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszereket tartalmaznak, melyekkel azonnal nekiállhat céges weboldala, vagy akár komplett portálok egyéni elkészítésének.

Domain regisztráció

www.azondomainneve.hu

Mit tehet, ha már használja valaki? Ha megtalálta a megfelelő domainnevet, hogyan foglalhatja le? Domain regisztráció akár 4 munkaórán belül.

MERT EGY DOMAINNÉVRE MINDENKÉPPEN SZÜKSÉGE LESZ
bezárás

Domain ellenőrzőnkkel könnyedén megtalálhatja az Önnek megfelelő, de még szabad domainnevet. .hu regisztráció esetén átlagosan 1-2 munkanapon belül, .eu,.com,.net és .org domainek esetén akár 4 munkaórán belül használhatja új domainnevét - a megrendeléshez pedig fel sem kell állnia a székéből!

Tárhelyekkel
kapcsolatos cikkeink
Ingyen, olcsó vagy fizetős tárhely?
Tárhelycsomagok érthetően
Windows, vagy Linux?
Statikus vagy dinamikus?

Tárhelycsomagok érthetően

Bonyolult táblázatokkal találkozik, ha tárhelyet szeretne bérelni?

Aki már nézegette más szolgáltatók weboldalát is, bizonyára találkozott vele, hogy egy adott típusú (pl. dinamikus) tárhely esetén az egyes csomagok (pl. mini, midi vagy maxi) más-más szolgáltatások igénybevételét biztosítják.

Így egy olyan felhasználónak, akinek nem kimondottan szakterülete az informatika, nem elég eldöntenie, hogy milyen típusú (pl. statikus vagy dinamikus) és méretű tárhelyre van szüksége, még azt is át kell bogarásznia egy táblázatban lévő tucatnyi pipa és X között, hogy vajon az adott típusú tárhelyből melyik csomagra van szüksége, ha egy bizonyos szolgáltatást (pl. látogatottsági statisztika) használni szeretne.

 

Egységesítettük az igénybe vehető szolgáltatásokat egy adott tárhelytípuson belül

Mi egyrészt gondoltunk ezen felhasználókra is, másrészt szeretnénk, ha ügyfeleink ugyanolyan színvonalú szolgáltatást vehetnének igénybe, akár a legkisebb, akár a legnagyobb csomagunkat választják - ezért leegyszerüsítjük a válsztást: ha már tudja, melyik tárhely típus a megfelelő az Ön számára, csak a weboldal számára elegendő méretet kell meghatároznia - az összes, az adott típusban elérhető szolgáltatást biztosítjuk a legkisebb méretű tárhelycsomag esetén is.

 

Tárhely választónk segítségével pedig igazán leegyszerűsödik a feladat, még akkor is, ha nem az informatika az Ön szakterülete.

 

Összefoglalva tehát, az igénybe vehető szolgáltatások tekintetében teljesen mindegy, hogy 1GB-os vagy 5GB-os dinamikus tárhelyet rendel magának, pusztán a tárhely mérete lesz a különbség, hiszen a dinamikus webtárhely példájánál maradva az LD mini és LD maxi csomagunk tulajdonosai ugyanazokat a szolgáltatásokat vehetik igénybe?

 

Mindegyik dinamikus tárhelyünk esetén:

 

Ügyfélkapu rendszerünkkel az alábbiakra lesz lehetősége:

 

Webmail rendszerünkkel az alábbiakra lesz lehetősége:

 

Webtárhely bérlés azonnal

online webtárhely bérléshez kattintson ide

SPEEDPC Informatika

SPEEDPC
INFORMATIKA

  • 1204 Budapest, Ady E. u. 110.
  • +36 1 44 54321
  • +36 20 965 9642
  • +36 1 44 52234
  • Akciós e-mail tárhely
  • Statikus webtárhely
  • Dinamikus webtárhely
  • Wordpress tárhely
  • Drupal tárhely
  • Joomla tárhely

SPEEDPC INFORMATIKA © 2002-2015


Áraink 0% ÁFA-t tartalmaznak, cégünk alanyi adómentes.