Telefonos elérhetőségünk+36 1 44 54321
Molbitelefon számunk+36 20 965 9642
Fax számunk+36 1 44 52234

SPEEDPC WEBMAIL BELÉPÉS

Webmail belépés

Válasszon webes levelezőt

roundcubemail

mókusposta

jelszó

SPEEDPC ÜGYFÉLKAPU

Ügyfélkapu belépés

tárhely, ftp, e-mail fiók,

cégbemutatkozó oldal

adminisztrációs felülete

jelszó

Weboldal, de milyen?

Ön készítené el honlapját?

Az ingyenes CMS rendszerek legnagyobb előnye, hogy minimális felhasználói ismeretekkel, olcsó fenntartási díj mellett saját maga készítheti el és frissítheti weboldalát.

WEBSTART midi és maxi csomagjaink esetén 1 oldalas bemutatkozó oldalt készíthet, melyhez 19 oldalas felhasználói segédletet biztosítunk.

Ingyenes honlapkészítő és tartalomkezelő (CMS) csomagjaink esetén webtárhelyéhez előre telepített wordpress, drupal vagy joomla tartalomkezelőt biztosítunk, melyekkel komplett weblapot, portált készíthet és frissíthet alacsony fenntartási díjak mellett.

A megfelelő csomag kiválasztásához
nézze meg csomagajánlatainkat »

WEBSTART MIDI csomag WEBSTART MAXI csomag
Wordpress tárhely csomag Drupal tárhely csomag Joomla tárhely csomag

Üzleti weboldala ne legyen sablonos!

Weboldal készítés

Egyedi weboldallal kiemelkedhet konkurensei közül! Mutassuk meg, hogy Ön a legjobb!

Weboldalával bebizonyíthatjuk látogatóinak, hogy számukra Ön a megfelelő választás!
Egy egyedileg kialakított weboldal megjelenése és funkciói mind azt a célt szolgálják, hogy a látogatók érezzék: számukra Ön a megfelelő választás!

Weboldala elkészítésekor sorra vesszük az erősségeit, az egyedi megjelenéssel és funkciókkal pedig ezeket fogjuk kihangsúlyozni.


Velünk szárnyakra kaphat webes megjelenése. Képben vagyunk az aktuális trendek tekintetében, és kellően ismerjük a felhasználók és a keresők igényeit is - melyeket nagyszerűen tudunk ötvözni az Ön elképzeléseivel.

Referencia munkák

Segítünk, hogy egyedi megoldásainkkal weblapja azt a célt szolgálja, amiért azt elkészíttette velünk.
Mennyiért, mikorra? Töltse ki igényfelmérőnket és 2 munkaórán belül megküldjük ajánlatunkat »

Weboldal készítés

Napjainkban már mindenki tisztában van vele, hogy egy vállalkozás számára elengedhetetlenül fontos a webes megjelenés. Weboldal készítéssel pedig rengetegen foglalkoznak - az Ön dolga "csupán annyi", hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb honlap készítő céget.

 

Egy egyedi weboldallal kiemelkedhet konkurensei közül!

Ön megfogalmazza a leendő weboldalával szemben támasztott elvárásokat, mi pedig garantáljuk, hogy 2 munkaórán belül megküldjük személyre szóló ajánlatunkat.

weboldalkeszites

Weboldala egyedi lesz, és kerek-egész...

Mivel nem ingyenes tartalomkezelőkre (pl. joomla, wordpress) alapozzuk a weboldal készítést, így már az elejétől kerek egészként tudjuk kezelni leendő honlapját. Nincsenek sablonok, nincsenek modulok, nincsenek a tartalomkezelők által határolt keretek...

 

Vannak viszont jó ötleteink, egyedi megoldásaink, egyedi funkcióink annak érdekében, hogy az elkészült weboldallal megvalósíthassa az igényfelmérőben vázolt céljait!

 

toepites.hu - új ablakban

Nálunk egy fehér papíron, fekete ceruzával kezdődik a tervezés...

Mivel a design sablonokból készített és modulrendszerű weboldalak sosem lesznek teljesen egyediek, mi ezekkel nem is foglalkozunk.

Úgysem lenne "teljesen személyre szabott" mi pedig pontosan ezt szeretnénk elérni az Ön weboldalán: Leendő látogatója érezze majd, hogy célba ért, megtalálta amit keresett!

 

Ezért először megnézzük az Ön konkurenciáit - és az itt alkalmazott kliséket jól elfelejtjük... Utána átolvassuk újra a weboldallal szemben támasztott követelményeket, fogunk egy A/4-es fehér papírt és egy HB-s ceruzát, és elkezdjük felvázolni a weboldal felépítését.

 

A jóváhagyott felépítés alapján készítünk egy látványtervet, melyben a személyre szabott megjelenéssel és funkciókkal ki tudjuk emelni cégét a tömegből (azaz az Ön konkurensei közül) 

 

A leendő látogatók - akik majd a keresőbarát oldalfelépítésnek köszönhetően jutnak el weboldalára - az első pár másodpercben (amikor is eldől, hogy megy tovább, vagy marad az Ön weboldalán..) átlátják a weboldal felépítését, és könnyen megtalálják a számukra hasznos információkat.

 

Olvasni kezdik az Ön által írt menüpontokat, cikkeket, bejegyzéseket. Amennyiben az Ön tevékenységéhez kapcsolódnak képek, úgy meg fogja nézni a képgalériákat, esetleg hozzászól egy-egy témához - azaz a látogató eltölt annyi időt az Ön weboldalán, hogy ha konkrét céllal keresett rá az Ön tevékenységére és már a döntéshozatal fázisában van (ez persze nem minden látogatójára lesz igaz!), akkor felhívja Önt, vagy a weboldalon található űrlap/ok segítségével kapcsolatba lép Önnel.

 Új ablakban: gmedal.hu megnyitása

 

"Jó lenne egy egyedi weboldal, de ez nekem biztosan drága lesz, és ráadásul sokáig is tart elkészíteni..."

Nem mondjuk azt, hogy a legolcsóbbak vagyunk a piacon (Ők ugyanis sablonokból, ingyenes weboldalkészítő rendszerekre dolgoznak - tehát az elkészült weboldal minden lesz, csak nem személyre szabott)

Töltse ki most igényfelmérőnket!

A ténylegesen egyedi weboldalakat készítő cégek között viszont azt az árszínvonalat képviseljük, amit egy átlagos kis és középvállalkozás is ki tud gazdálkodni - a leendő weboldal pedig jócskán vissza fogja hozni az árát.

Teszteljen le minket, töltse ki minden kötelezettség nélkül weboldal készítéssel kapcsolatos igényfelmérőnket, és 2 munkaórán belül garantáltan megküldjük Önnek, hogy milyen áron és mikorra tudjuk vállalni egyedi weboldala elkészítését.

SPEEDPC Informatika

SPEEDPC
INFORMATIKA

  • 1204 Budapest, Ady E. u. 110.
  • +36 1 44 54321
  • +36 20 965 9642
  • +36 1 44 52234
  • Akciós e-mail tárhely
  • Statikus webtárhely
  • Dinamikus webtárhely
  • Wordpress tárhely
  • Drupal tárhely
  • Joomla tárhely

SPEEDPC INFORMATIKA © 2002-2015


Áraink 0% ÁFA-t tartalmaznak, cégünk alanyi adómentes.