Telefonos elérhetőségünk+36 1 44 54321
Molbitelefon számunk+36 20 965 9642
Fax számunk+36 1 44 52234

Domain kereső, megrendelés: domain regisztráció
Tárhely bérlés: webtárhely, ftp tárhely, cms tárhely
Weblap készítés: weboldal készítés igényfelmérő

SPEEDPC WEBMAIL BELÉPÉS

Webmail belépés

Válasszon webes levelezőt

roundcubemail

mókusposta

jelszó

SPEEDPC ÜGYFÉLKAPU

Ügyfélkapu belépés

tárhely, ftp, e-mail fiók,

cégbemutatkozó oldal

adminisztrációs felülete

jelszó

Weboldal készítés

ÖSSZEHANGOLJUK AZ IGÉNYEKET

11 éves szakmai tapasztalatunkkal összehangoljuk az Ön igényeit, a látogatók és a keresők által támasztott igényekkel.

MI AZ A TÖBBLET, AMIT TŐLÜNK KAPHAT ?
bezárás

Amennyiben weboldala elkészítésével minket bíz meg, nem csupán egy kötöttségektől mentes, egyedi honlapot készítünk Önnek.

Hozzáadjuk mindazt a tudást, és tapasztalatot, amit 11 év során szereztünk az informatika világában. Igényeit összehangoljuk a látogatók és a keresők által támasztott követelményekkel, így valóban sikeres weboldalt készítünk Önnek.

Webstart csomagok

EGYÜTT OLCSÓBB!

Mindegyik webstart csomagunk tartalmaz 1 domain regisztrációt, korlátlan számú e-mail címet, a midi és maxi csomagok 1GB webtárhelyet is!

LEGYEN JELEN AZ INTERNETEN, MÁR A KEZDETEKTŐL!
bezárás

Nem készült még el weboldala, de domainnevet és a hozzájuk tartozó e-mail fiókokat már most használni szeretné? Regisztráltasson már most saját domainnevet, levelezzen új e-mail címeiről azonnal. Midi és Maxi csomag esetén 1GB-os webtárhelyén weboldala elkészültéig egy oldalas bemutatkozást jeleníthet meg. Amennyiben tőlünk rendel egyedi weboldalt, úgy akciós áron készítjük el azt.

CMS CSOMAGOK

CMS, 1GB TÁRHELY, DOMAIN

1GB dinamikus webtárhely, saját domainnév e-mail címekkel és előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszerekkel.

ELŐRE TELEPÍTETT INGYENES HONLAPKÉSZÍTŐ, TARTALOMKEZELŐ RENDSZEREK
bezárás

CMS csomagajánlataink saját domainnév regisztrációt, korlátlan e-mail cím használatot, 1GB dinamikus webtárhelyet, valamint előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszereket tartalmaznak, melyekkel azonnal nekiállhat céges weboldala, vagy akár komplett portálok egyéni elkészítésének.

Domain regisztráció

www.azondomainneve.hu

Mit tehet, ha már használja valaki? Ha megtalálta a megfelelő domainnevet, hogyan foglalhatja le? Domain regisztráció akár 4 munkaórán belül.

MERT EGY DOMAINNÉVRE MINDENKÉPPEN SZÜKSÉGE LESZ
bezárás

Domain ellenőrzőnkkel könnyedén megtalálhatja az Önnek megfelelő, de még szabad domainnevet. .hu regisztráció esetén átlagosan 1-2 munkanapon belül, .eu,.com,.net és .org domainek esetén akár 4 munkaórán belül használhatja új domainnevét - a megrendeléshez pedig fel sem kell állnia a székéből!

Weboldalakkal
kapcsolatos cikkeink
Több, mint weboldal készítés referencia! Ügyfeleink véleménye
Meglévő weboldal átalakítása
Egyszerű weboldal, lényegre törően
Mit tud Ön és a SPEEDPC csapata, amit Ön és egy ingyenes CMS nem tud?
Üzleti weboldal készítése célmeghatározással
Ingyenes CMS rendszerekkel gyors internetes sikerek?

Egyszerű weboldal, lényegre törően

Akciós weboldal készítés

Ahogy már olvashatta is honlapunkon, WEBSTART midi és maxi ügyfeleink számára akciós feltételekkel vállalunk weboldal készítést. 

 

Mivel a WEBSTART csomagokat (domain regisztráció tárhely szolgáltatással) általában induló vállalkozások veszik igénybe, jó esetben is pár mondatnyi tartalmat kapunk, esetleg néhány keresőszót, és ebből kell kihoznunk a lehető legtöbbet. Ilyen esetben igyekszünk a keresőszavak alapján kialakítani az oldalfelépítést, és az oldal megjelenésével tükrözni a cég profilját.

Egyik WEBSTART maxi ügyfelünk (aki minket bízott meg weboldala elkészítésével is) számára a fentiek alapján az alábbi weboldalt készítettük

 

A megrendelő igényei

Ügyfelünk részletesen kitöltötte az oldalunkon található igényfelmérőt, így pontos képet kaptunk az elképzeléseiről: Egy 1-2 oldalas bemutatkozó weboldalt szerettek volna készíttetni amely letisztult, egyszerű, valamint ahol a referencia munkáikat folyamatosan frissíthetik és az elérhetőségük kiemelt helyet kap az oldalon.

 

Ügyfelünk fő tevékenysége a rönkbútor készítés és ács munkák, elkészült weboldala a www.ns-fa.hu címen tekintehő meg.

 

 

 

A weboldal felépítésére tett és a megrendelő által elfogadott javaslataink

Az általuk megküldött bemutatkozó szöveg alapján tevékenységi köreiket külön almenüpontokra bontottuk, így

 

 

 

Természetesen az oldalon található összes tartalmi rész, menüpontok stb. a megrendelő számára készített adminisztrációs felületen keresztül egyénileg módosítható, bővíthető vagy éppen törölhető .

 

A kérésnek megfelelve kiemelt helyet kapott a galéria, amelyben az egyes képekhez szintén különböző leírásokat tudnak rendelni, az oldalon képeket bármikor módosíthatják, bővíthetik, törölhetik.

 

Az azonnali kapcsolatfelvétel lehetőségét egy űrlappal oldottuk meg, amely minden egyes aloldalon elérhető, így a weboldalra érkező látogatónak nem kell telefonon felvenni a kapcsolatot, elegendő kitölteni és elküldeni az űrlapot.

 

 

 

Frissítés

Bízunk benne, hogy ügyfelünk megfogadja tanácsainkat, és megfelelő tartalommal folyamatosan frissíteni fogja weboldalát, ezzel is elősegítve a keresőből érkező látogatók számának folyamatos növelését.

 

 

Szeretne Ön is egy egyénre szabott, egyedi weboldalt?

Nézze meg ajánlatunkat, amely keretében most akciós feltételek mellett készítünk Önnek személyre szabott, egyedi weboldalt.

 

Természetesen nem csak a fentebb bemutatott honlapon található funkciókat kérhet leendő weboldalára - ettől is válik egyedivé az oldala, hiszen nem kész sablonokkal és programozási megoldásokkal dolgozunk! Egy másik cikkünkben részletesen bemutatunk egy honlapot, ahol a fentinél jóval több funkció és tartalom kapott helyet.

 

Ne döntsön, amíg nem kért ajánlatot! Még ma töltse ki weboldal készítéssel kapcsolatos igényfelmérőnket és 2 munkaórán belül garantáltan megküldjük az árra és a vállalási határidőre vonatkozó ajánlatunkat.

Egyedi ajánlat weboldal készítésre

2 munkaórán belül megküldjük weboldala elkészítésére vonatkozó ajánlatunkat

SPEEDPC Informatika

SPEEDPC
INFORMATIKA

  • 1204 Budapest, Ady E. u. 110.
  • +36 1 44 54321
  • +36 20 965 9642
  • +36 1 44 52234
  • Akciós e-mail tárhely
  • Statikus webtárhely
  • Dinamikus webtárhely
  • Wordpress tárhely
  • Drupal tárhely
  • Joomla tárhely

SPEEDPC INFORMATIKA © 2002-2015


Áraink 0% ÁFA-t tartalmaznak, cégünk alanyi adómentes.