Telefonos elérhetőségünk+36 1 44 54321
Molbitelefon számunk+36 20 965 9642
Fax számunk+36 1 44 52234

Domain kereső, megrendelés: domain regisztráció
Tárhely bérlés: webtárhely, ftp tárhely, cms tárhely
Weblap készítés: weboldal készítés igényfelmérő

SPEEDPC WEBMAIL BELÉPÉS

Webmail belépés

Válasszon webes levelezőt

roundcubemail

mókusposta

jelszó

SPEEDPC ÜGYFÉLKAPU

Ügyfélkapu belépés

tárhely, ftp, e-mail fiók,

cégbemutatkozó oldal

adminisztrációs felülete

jelszó

Weboldal készítés

ÖSSZEHANGOLJUK AZ IGÉNYEKET

11 éves szakmai tapasztalatunkkal összehangoljuk az Ön igényeit, a látogatók és a keresők által támasztott igényekkel.

MI AZ A TÖBBLET, AMIT TŐLÜNK KAPHAT ?
bezárás

Amennyiben weboldala elkészítésével minket bíz meg, nem csupán egy kötöttségektől mentes, egyedi honlapot készítünk Önnek.

Hozzáadjuk mindazt a tudást, és tapasztalatot, amit 11 év során szereztünk az informatika világában. Igényeit összehangoljuk a látogatók és a keresők által támasztott követelményekkel, így valóban sikeres weboldalt készítünk Önnek.

Webstart csomagok

EGYÜTT OLCSÓBB!

Mindegyik webstart csomagunk tartalmaz 1 domain regisztrációt, korlátlan számú e-mail címet, a midi és maxi csomagok 1GB webtárhelyet is!

LEGYEN JELEN AZ INTERNETEN, MÁR A KEZDETEKTŐL!
bezárás

Nem készült még el weboldala, de domainnevet és a hozzájuk tartozó e-mail fiókokat már most használni szeretné? Regisztráltasson már most saját domainnevet, levelezzen új e-mail címeiről azonnal. Midi és Maxi csomag esetén 1GB-os webtárhelyén weboldala elkészültéig egy oldalas bemutatkozást jeleníthet meg. Amennyiben tőlünk rendel egyedi weboldalt, úgy akciós áron készítjük el azt.

CMS CSOMAGOK

CMS, 1GB TÁRHELY, DOMAIN

1GB dinamikus webtárhely, saját domainnév e-mail címekkel és előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszerekkel.

ELŐRE TELEPÍTETT INGYENES HONLAPKÉSZÍTŐ, TARTALOMKEZELŐ RENDSZEREK
bezárás

CMS csomagajánlataink saját domainnév regisztrációt, korlátlan e-mail cím használatot, 1GB dinamikus webtárhelyet, valamint előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszereket tartalmaznak, melyekkel azonnal nekiállhat céges weboldala, vagy akár komplett portálok egyéni elkészítésének.

Domain regisztráció

www.azondomainneve.hu

Mit tehet, ha már használja valaki? Ha megtalálta a megfelelő domainnevet, hogyan foglalhatja le? Domain regisztráció akár 4 munkaórán belül.

MERT EGY DOMAINNÉVRE MINDENKÉPPEN SZÜKSÉGE LESZ
bezárás

Domain ellenőrzőnkkel könnyedén megtalálhatja az Önnek megfelelő, de még szabad domainnevet. .hu regisztráció esetén átlagosan 1-2 munkanapon belül, .eu,.com,.net és .org domainek esetén akár 4 munkaórán belül használhatja új domainnevét - a megrendeléshez pedig fel sem kell állnia a székéből!

Weboldalakkal
kapcsolatos cikkeink
Több, mint weboldal készítés referencia! Ügyfeleink véleménye
Meglévő weboldal átalakítása
Egyszerű weboldal, lényegre törően
Mit tud Ön és a SPEEDPC csapata, amit Ön és egy ingyenes CMS nem tud?
Üzleti weboldal készítése célmeghatározással
Ingyenes CMS rendszerekkel gyors internetes sikerek?

Meglévő weboldal átalakítása

Már van weboldalam, de...

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a legtöbb esetben azon ügyfelekkel a legjobb együtt dolgozni, akiknek már van (vagy volt) weboldaluk, és azt szeretnék modernizáltatni, átalakíttatni.

 

Ők a legtöbb esetben már tudják, hogy egy honlapra ma már nem elég a Kik vagyunk, Mivel foglalkozunk és Kapcsolat menüpontok... tudják, hogy az oldalukat folyamatosan frissíteniük kell, hogy megfelelő eredményeket érjenek el a google találati listáin... tudják, hogy az oldalra érkező látogatót pár másodpercük van "megfogni"... tudják, hogy elsődlegesen nem magukról kell írniuk, hanem azt kell elmondani a látogatónak, hogy milyen előnyökkel jár a látogató számára, ha őket választja.

 

A weboldal átalakítás folyamata: békából királyfi

A toepites regi weboldal (2006)

 

Vizes hasonlatként egyedül a békából királyfi jutott eszünke - márpedig a toepites.hu weboldal átalakításakor vizes témaként előkerültek például a vízinövények is, erről pár bekezdéssel később olvashat majd.

 

 

 

A megújult weboldal nem csak új designt kapott, de kezdjük az elejéről...

 

a toepites.hu megújult weboldala

 

Ügyfelünk kitöltötte igényfelmérőnket (erről később így írt: "először bosszantott, hogy minek töltetnek ki egy ilyen hosszú kérdőívet, de miközben töltögettem, rájöttem, hogy mennyire hasznos így még egyszer végiggondolni a problémáinkat és az igényeinket" tehát ha esetleg Önben is felmerül, hogy minek erre a sok kérdésre választ adni, akkor kérjük, jussanak eszébe ezek a sorok)

 

 

Elvárások az új weboldallal kapcsolatban

Nyilvánvaló, hogy egyrészt egy új designra volt szükség, másrészt fontos szempont volt a keresőoptimalizálás, a régebbi oldalon található tartalom átköltöztetése az új adatbázisba és weboldalra, valamint a folyamatos frissítési lehetőség biztosítása egy egyszerűen kezelhető adminisztrációs felületen.

 

 

Végeredményben mi változott?

Az oldal felépítését úgy alakítottuk ki, hogy a látogatóknak egyértelmű legyen: egy profi, szakértő csapat honlapjára érkeztek, akiktől hasznos szakmai tanácsokat kaphatnak a kertépítés, kertgondozás és tóépítés témakörökben - amennyiben viszont nem szeretnék "a piszkos munkát" maguk végezni, úgy azonnal egy profi csapatra bízhatják magukat. Az oldalon található cikkeket azonnal megoszthatják ismerőseikkel facebookon keresztül, valamint kérdésüket, ajánlat kérésüket bármelyik aloldalon keresztü azonnal elküldhetik az AESCULUS kertészet tanácsadójának.

És ha már kertészet... A másik fő tevékenységi kör, a vízinövény termesztés is kiemelt szerepet kapott az oldalon. A régi weboldalon is helyet kapott több száz - a kertészet által termesztett vízinövény - azonban az új oldalon minden eddiginél könyebben megtalálhatók a növények, hiszen a magyar és latin nyelvű kereső mellett kereshetünk akár ültetési mélység szerint is, valamint a több tucat partner áruda között azonnal megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb esőt, akik az AESCULUS kertészet által termesztett növényeket forgalmazzák.

 

 

Így látjuk mi... de vajon mit gondol az általunk végzett munkáról ügyfelünk?

Következő cikkünkben a toepites.hu weboldal tulajdonosa által írt véleményt tesszük közzé. Az ajánlatkérés ingyenes... Ne habozzon, kérjen tőlünk ajánlatot még ma meglévő weboldala átalakítására vonatkozóan - válaszunkat 2 munkaórán belül megküldjük Önnek, dönteni pedig ráér ezt követően.

Egyedi ajánlat weboldal készítésre

2 munkaórán belül megküldjük weboldala elkészítésére vonatkozó ajánlatunkat

SPEEDPC Informatika

SPEEDPC
INFORMATIKA

  • 1204 Budapest, Ady E. u. 110.
  • +36 1 44 54321
  • +36 20 965 9642
  • +36 1 44 52234
  • Akciós e-mail tárhely
  • Statikus webtárhely
  • Dinamikus webtárhely
  • Wordpress tárhely
  • Drupal tárhely
  • Joomla tárhely

SPEEDPC INFORMATIKA © 2002-2015


Áraink 0% ÁFA-t tartalmaznak, cégünk alanyi adómentes.