Telefonos elérhetőségünk+36 1 44 54321
Molbitelefon számunk+36 20 965 9642
Fax számunk+36 1 44 52234

Domain kereső, megrendelés: domain regisztráció
Tárhely bérlés: webtárhely, ftp tárhely, cms tárhely
Weblap készítés: weboldal készítés igényfelmérő

SPEEDPC WEBMAIL BELÉPÉS

Webmail belépés

Válasszon webes levelezőt

roundcubemail

mókusposta

jelszó

SPEEDPC ÜGYFÉLKAPU

Ügyfélkapu belépés

tárhely, ftp, e-mail fiók,

cégbemutatkozó oldal

adminisztrációs felülete

jelszó

Weboldal készítés

ÖSSZEHANGOLJUK AZ IGÉNYEKET

11 éves szakmai tapasztalatunkkal összehangoljuk az Ön igényeit, a látogatók és a keresők által támasztott igényekkel.

MI AZ A TÖBBLET, AMIT TŐLÜNK KAPHAT ?
bezárás

Amennyiben weboldala elkészítésével minket bíz meg, nem csupán egy kötöttségektől mentes, egyedi honlapot készítünk Önnek.

Hozzáadjuk mindazt a tudást, és tapasztalatot, amit 11 év során szereztünk az informatika világában. Igényeit összehangoljuk a látogatók és a keresők által támasztott követelményekkel, így valóban sikeres weboldalt készítünk Önnek.

Webstart csomagok

EGYÜTT OLCSÓBB!

Mindegyik webstart csomagunk tartalmaz 1 domain regisztrációt, korlátlan számú e-mail címet, a midi és maxi csomagok 1GB webtárhelyet is!

LEGYEN JELEN AZ INTERNETEN, MÁR A KEZDETEKTŐL!
bezárás

Nem készült még el weboldala, de domainnevet és a hozzájuk tartozó e-mail fiókokat már most használni szeretné? Regisztráltasson már most saját domainnevet, levelezzen új e-mail címeiről azonnal. Midi és Maxi csomag esetén 1GB-os webtárhelyén weboldala elkészültéig egy oldalas bemutatkozást jeleníthet meg. Amennyiben tőlünk rendel egyedi weboldalt, úgy akciós áron készítjük el azt.

CMS CSOMAGOK

CMS, 1GB TÁRHELY, DOMAIN

1GB dinamikus webtárhely, saját domainnév e-mail címekkel és előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszerekkel.

ELŐRE TELEPÍTETT INGYENES HONLAPKÉSZÍTŐ, TARTALOMKEZELŐ RENDSZEREK
bezárás

CMS csomagajánlataink saját domainnév regisztrációt, korlátlan e-mail cím használatot, 1GB dinamikus webtárhelyet, valamint előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszereket tartalmaznak, melyekkel azonnal nekiállhat céges weboldala, vagy akár komplett portálok egyéni elkészítésének.

Domain regisztráció

www.azondomainneve.hu

Mit tehet, ha már használja valaki? Ha megtalálta a megfelelő domainnevet, hogyan foglalhatja le? Domain regisztráció akár 4 munkaórán belül.

MERT EGY DOMAINNÉVRE MINDENKÉPPEN SZÜKSÉGE LESZ
bezárás

Domain ellenőrzőnkkel könnyedén megtalálhatja az Önnek megfelelő, de még szabad domainnevet. .hu regisztráció esetén átlagosan 1-2 munkanapon belül, .eu,.com,.net és .org domainek esetén akár 4 munkaórán belül használhatja új domainnevét - a megrendeléshez pedig fel sem kell állnia a székéből!

Weboldalakkal
kapcsolatos cikkeink
Több, mint weboldal készítés referencia! Ügyfeleink véleménye
Meglévő weboldal átalakítása
Egyszerű weboldal, lényegre törően
Mit tud Ön és a SPEEDPC csapata, amit Ön és egy ingyenes CMS nem tud?
Üzleti weboldal készítése célmeghatározással
Ingyenes CMS rendszerekkel gyors internetes sikerek?

Mit tud Ön és a SPEEDPC csapata, amit Ön és egy ingyenes CMS nem tud?

Célorientált weboldalak készítése

 

Nem azt mondjuk, hogy egy nyílt forráskódú CMS rendszerrel nem tud az igényeinek és céljainak megfelelő weboldalt készíteni.

Azt mondjuk, hogy ha egy átlagos internet felhasználó belekezd egy ingyenes CMS-re alapuló weboldal felépítésébe, sokkal később éri el ugyanazt az eredményt, mint ha profikra bízta volna magát az első perctől kezdve.

 

 

Egy olyan weboldalt készítünk Önnek, amely garantáltan a céljait fogja szolgálni

 

Milyen is egy célmegvalósító weboldal? Természetesen egy profi módon felépített és a mai elvárásoknak megfelelő weboldal, amelynél a weboldallal elérni kívánt cél már a design elkészítése előtt tisztázott, és ahol a cél teljesülése konkrét számokkal mérhető.

Mivel egy így elkészített weboldal eredményessége konkrétan mérhető, ezért az eredményesség folyamatosan javítható is - erről az "Üzleti weboldal készítése célmeghatározással" című cikkünkben írtunk bővebben.

 

 

Amennyiben minket bíz meg weboldala elkészítésével, úgy partnerévé szeretnénk válni

 

Nem ígérünk csodákat, viszont tudásunk legjavát átadjuk azért, hogy az Ön internetes megjelenése (akár már a domainnév kiválasztásától) a lehető leggyorsabban valós eredményeket produkáljon. Akik minket választottak honlapkészítés kapcsán (is) informatikai partnerként már tudják, hogy a partner szót a szó szoros értelmében értjük...

 

Szeretnénk bepillanást nyerni ügyfeleink tevékenységébe és a weboldallal elérni kívánt célokba - hiszen a célok eléréséhez meg kell terveznünk az oda vezető utat.

Az első beszélgetés alkalmával ezek a legfontosabb kérdések.

 

 

Mi az, amit kérünk Öntől:

 

 

 

 

A weboldal készítés folyamatáról bővebben is olvashat oldalunkon, itt választ kaphat például arra a kérdésre is, hogy mi történik, ha túl nagy a köztünk lévő távolság egy személyes találkozóhoz.

 

 

Mennyibe kerül és milyen gyors egy ilyen weboldal elkészítése?

 

A leggyorsabb választ akkor kaphatja, ha kitölti igényfelmérőnket, és mi garantáltan 2 munkaórán belül megküldjük ajánlatunkat. Első pillanatra talán ijesztőnek tűnik a kérdések mennyisége, azonban nem kötelező minden kérdésünkre válaszolnia!

 

Minél több feltett kérdésünkre ad választ, annál inkább az igényeinek megfelelő weboldalra tudunk ajánlatot készíteni Önnek, és Önben is letisztulnak a leendő weboldalával szemben támasztott követelmények.

Egyedi ajánlat weboldal készítésre

2 munkaórán belül megküldjük weboldala elkészítésére vonatkozó ajánlatunkat

SPEEDPC Informatika

SPEEDPC
INFORMATIKA

  • 1204 Budapest, Ady E. u. 110.
  • +36 1 44 54321
  • +36 20 965 9642
  • +36 1 44 52234
  • Akciós e-mail tárhely
  • Statikus webtárhely
  • Dinamikus webtárhely
  • Wordpress tárhely
  • Drupal tárhely
  • Joomla tárhely

SPEEDPC INFORMATIKA © 2002-2015


Áraink 0% ÁFA-t tartalmaznak, cégünk alanyi adómentes.