Telefonos elérhetőségünk+36 1 44 54321
Molbitelefon számunk+36 20 965 9642
Fax számunk+36 1 44 52234

Domain kereső, megrendelés: domain regisztráció
Tárhely bérlés: webtárhely, ftp tárhely, cms tárhely
Weblap készítés: weboldal készítés igényfelmérő

SPEEDPC WEBMAIL BELÉPÉS

Webmail belépés

Válasszon webes levelezőt

roundcubemail

mókusposta

jelszó

SPEEDPC ÜGYFÉLKAPU

Ügyfélkapu belépés

tárhely, ftp, e-mail fiók,

cégbemutatkozó oldal

adminisztrációs felülete

jelszó

Weboldal készítés

ÖSSZEHANGOLJUK AZ IGÉNYEKET

11 éves szakmai tapasztalatunkkal összehangoljuk az Ön igényeit, a látogatók és a keresők által támasztott igényekkel.

MI AZ A TÖBBLET, AMIT TŐLÜNK KAPHAT ?
bezárás

Amennyiben weboldala elkészítésével minket bíz meg, nem csupán egy kötöttségektől mentes, egyedi honlapot készítünk Önnek.

Hozzáadjuk mindazt a tudást, és tapasztalatot, amit 11 év során szereztünk az informatika világában. Igényeit összehangoljuk a látogatók és a keresők által támasztott követelményekkel, így valóban sikeres weboldalt készítünk Önnek.

Webstart csomagok

EGYÜTT OLCSÓBB!

Mindegyik webstart csomagunk tartalmaz 1 domain regisztrációt, korlátlan számú e-mail címet, a midi és maxi csomagok 1GB webtárhelyet is!

LEGYEN JELEN AZ INTERNETEN, MÁR A KEZDETEKTŐL!
bezárás

Nem készült még el weboldala, de domainnevet és a hozzájuk tartozó e-mail fiókokat már most használni szeretné? Regisztráltasson már most saját domainnevet, levelezzen új e-mail címeiről azonnal. Midi és Maxi csomag esetén 1GB-os webtárhelyén weboldala elkészültéig egy oldalas bemutatkozást jeleníthet meg. Amennyiben tőlünk rendel egyedi weboldalt, úgy akciós áron készítjük el azt.

CMS CSOMAGOK

CMS, 1GB TÁRHELY, DOMAIN

1GB dinamikus webtárhely, saját domainnév e-mail címekkel és előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszerekkel.

ELŐRE TELEPÍTETT INGYENES HONLAPKÉSZÍTŐ, TARTALOMKEZELŐ RENDSZEREK
bezárás

CMS csomagajánlataink saját domainnév regisztrációt, korlátlan e-mail cím használatot, 1GB dinamikus webtárhelyet, valamint előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszereket tartalmaznak, melyekkel azonnal nekiállhat céges weboldala, vagy akár komplett portálok egyéni elkészítésének.

Domain regisztráció

www.azondomainneve.hu

Mit tehet, ha már használja valaki? Ha megtalálta a megfelelő domainnevet, hogyan foglalhatja le? Domain regisztráció akár 4 munkaórán belül.

MERT EGY DOMAINNÉVRE MINDENKÉPPEN SZÜKSÉGE LESZ
bezárás

Domain ellenőrzőnkkel könnyedén megtalálhatja az Önnek megfelelő, de még szabad domainnevet. .hu regisztráció esetén átlagosan 1-2 munkanapon belül, .eu,.com,.net és .org domainek esetén akár 4 munkaórán belül használhatja új domainnevét - a megrendeléshez pedig fel sem kell állnia a székéből!

Weboldalakkal
kapcsolatos cikkeink
Több, mint weboldal készítés referencia! Ügyfeleink véleménye
Meglévő weboldal átalakítása
Egyszerű weboldal, lényegre törően
Mit tud Ön és a SPEEDPC csapata, amit Ön és egy ingyenes CMS nem tud?
Üzleti weboldal készítése célmeghatározással
Ingyenes CMS rendszerekkel gyors internetes sikerek?

Több, mint weboldal készítés referencia! Ügyfeleink véleménye

Több, mint referencia bemutatás

Az általunk készített weboldalak közül párat már minden bizonnyal megtekintett. Azt, hogy ezek az oldalak elnyerik-e a tetszését, az Ön egyéni ízlése befolyásolja a legjobban - hiszen mi az esetek döntő részében a megrendelő igényeinek megfelelő weboldalt készítünk, természetesen a szakmai követelmények (pl. átláthatóság, keresőoptimalizált felépítés, konverzió stb.) figyelembe vételével.

 

Ritka az olyan eset, hogy teljesen szabad kezet kapunk - azonban meg kell jegyeznünk, hogy a megfelelő igényfelmérés után ilyenkor tudjuk a legjobban teljesítő weboldalakat kialakítani.

 

Ezt a cikket azonban azért írtuk, hogy néhány ügyfelünk véleményét megoszthassuk Önnel - ez minden bizonnyal többet jelent az Ön számára, mint a saját "tollunkból" származó öndícséretek...

 

 

A toepites.hu tulajdonosának véleménye rólunk, és a közös munkánkról

a toepites.hu megújult weboldala

"Hat éve készült el a honlapunk első változata, ami akkoriban szépen működött. Sajnos, utolérte a honlapok végzete - nekünk egyre kevesebb időnk volt frissíteni, szépíteni, a fejlesztője is más vállalkozásba kezdett... az oldal pedig kezdett szépen eltűnni a Google bugyraiban. Beláttuk, hogy ez így nem mehet tovább, és idén végre nekiláttunk a felújításnak. Azt már láttuk, hogy mi az, ami nem jó az oldalban, és nagyjából azt is, milyen új dolgokat szeretnénk - már csak találni kellett valakit, aki segít ezeket megvalósítani.


Napokig túrtam a netet, olyan webfejlesztő vállalkozást kerestem, akiknek nemcsak az "eladom magam" szövegük erős az oldalukon, hanem a referenciáik is olyanok, amire azt mondja az ember, hogy na igen, ilyet szeretnék én is. Több honlapkészítővel is felvettük a kapcsolatot.

Amikor a SpeedPC-nek írtam, először bosszantott, hogy minek töltetnek ki egy ilyen hosszú kérdőívet, de miközben töltögettem, rájöttem, hogy mennyire hasznos így még egyszer végiggondolni a problémáinkat és az igényeinket.


Tulajdonképpen már a választ látva megvolt az a bizonyos szívdobbanás, mert nagyon jólesett, hogy nemcsak ránéztek az oldalra ("áá, régi drupalos vacak, kukába vele"), hanem már az ajánlatban rengeteg apró, de konkrét, és ránk szabott ötletet, javaslatot kaptunk.A Szilvivel folytatott maratoni telefonbeszélgetések után pedig nem maradt semmi kétségünk :)

A honlap olyan lett, és akkorra készült el, amilyenre és amikorra szerettük volna, és ezzel a csapattal nagyon jó volt együtt dolgozni! Az ötleteinkhez azonnal tudtak profi megoldásokat rendelni, a megvalósíthatatlan dolgokról tapintatosan lebeszéltek, és sokkal jobbat ajánlottak helyette :). Bár leglehetetlenebb időpontokban egyeztettünk a designról és funkciókról (főleg a mi időbeosztásunk miatt, hiszen indult a kertépítő szezon), amit megígértek, az el is készült, és működött, úgy és akkor, ahogyan megbeszéltük. A végeredmény pedig egy jól működő, átlátható (ez nem volt egyszerű, hiszen nagy mennyiségű anyagot tartalmaz), és szép oldal lett. (Nemcsak nekünk, az ügyfeleknek is nagyon tetszik :))


A honlap keresőoptimalizálásához rengeteg értékes gyakorlati tanácsot kaptunk. Megfogadtuk, és meg is lett az eredménye - 2013 májusában első oldalra kerültünk a Google organikus találatai között!
Külön hálás vagyok Szilvinek azért, amiért "nem engedi el" az oldalt, hanem rendszeresen noszogat minket, hogy írjunk friss tartalmat, vagy javítsunk néhány dolgon. Lehet, hogy nem hirdetik magukat "SEO-guruként", de hatalmas tudás van náluk!
Egyszóval: köszönjük!"

 

Mi köszönjük, öröm volt Veletek dolgozni!! A noszogatós oldalunkat pedig ki így, ki úgy értékeli :)

 

 

A gokartring.hu csapatának véleménye

(weboldaluk redesignját éppen most készítjük)

 

popup 2013

"Jelenleg is tartó együttműködésünk a SpeedPC-vel a 10 éves Gokartring Eurocenter teljes átalakításának elejére (2012 január) tekint vissza, amikor bevontuk őket új honlapunk elkészítésébe.


A Gokartring új honlapjának koncepcióját és végső megjelenítését elképzeléseink és javaslataik alapján együtt dolgoztuk ki, a kereső optimalizálás szempontjainak figyelembe vételével. Azóta a budapesti gokart pályák között folyamatosan 1-3. helyre dob ki minket a Google, legtöbbször első helyen szereplünk.


Elektronikus hírlevelünk layout-ját is együtt alakítottuk ki, a náluk lévő címlista alapján küldik el 800 partnerünknek az aktuális számot a legújabb Gokartring-es információkkal, évente minimum 4x.


Munkájukkal maximálisan meg vagyunk elégedve, stratégiai partnerünknek tartjuk őket és gyorsaságuk és krativitásuk mellett pro-aktvitásukat értékeljük a legjobban."

Egyedi ajánlat weboldal készítésre

2 munkaórán belül megküldjük weboldala elkészítésére vonatkozó ajánlatunkat

SPEEDPC Informatika

SPEEDPC
INFORMATIKA

  • 1204 Budapest, Ady E. u. 110.
  • +36 1 44 54321
  • +36 20 965 9642
  • +36 1 44 52234
  • Akciós e-mail tárhely
  • Statikus webtárhely
  • Dinamikus webtárhely
  • Wordpress tárhely
  • Drupal tárhely
  • Joomla tárhely

SPEEDPC INFORMATIKA © 2002-2015


Áraink 0% ÁFA-t tartalmaznak, cégünk alanyi adómentes.