Telefonos elérhetőségünk+36 1 44 54321
Molbitelefon számunk+36 20 965 9642
Fax számunk+36 1 44 52234

Domain kereső, megrendelés: domain regisztráció
Tárhely bérlés: webtárhely, ftp tárhely, cms tárhely
Weblap készítés: weboldal készítés igényfelmérő

SPEEDPC WEBMAIL BELÉPÉS

Webmail belépés

Válasszon webes levelezőt

roundcubemail

mókusposta

jelszó

SPEEDPC ÜGYFÉLKAPU

Ügyfélkapu belépés

tárhely, ftp, e-mail fiók,

cégbemutatkozó oldal

adminisztrációs felülete

jelszó

Weboldal készítés

ÖSSZEHANGOLJUK AZ IGÉNYEKET

11 éves szakmai tapasztalatunkkal összehangoljuk az Ön igényeit, a látogatók és a keresők által támasztott igényekkel.

MI AZ A TÖBBLET, AMIT TŐLÜNK KAPHAT ?
bezárás

Amennyiben weboldala elkészítésével minket bíz meg, nem csupán egy kötöttségektől mentes, egyedi honlapot készítünk Önnek.

Hozzáadjuk mindazt a tudást, és tapasztalatot, amit 11 év során szereztünk az informatika világában. Igényeit összehangoljuk a látogatók és a keresők által támasztott követelményekkel, így valóban sikeres weboldalt készítünk Önnek.

Webstart csomagok

EGYÜTT OLCSÓBB!

Mindegyik webstart csomagunk tartalmaz 1 domain regisztrációt, korlátlan számú e-mail címet, a midi és maxi csomagok 1GB webtárhelyet is!

LEGYEN JELEN AZ INTERNETEN, MÁR A KEZDETEKTŐL!
bezárás

Nem készült még el weboldala, de domainnevet és a hozzájuk tartozó e-mail fiókokat már most használni szeretné? Regisztráltasson már most saját domainnevet, levelezzen új e-mail címeiről azonnal. Midi és Maxi csomag esetén 1GB-os webtárhelyén weboldala elkészültéig egy oldalas bemutatkozást jeleníthet meg. Amennyiben tőlünk rendel egyedi weboldalt, úgy akciós áron készítjük el azt.

CMS CSOMAGOK

CMS, 1GB TÁRHELY, DOMAIN

1GB dinamikus webtárhely, saját domainnév e-mail címekkel és előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszerekkel.

ELŐRE TELEPÍTETT INGYENES HONLAPKÉSZÍTŐ, TARTALOMKEZELŐ RENDSZEREK
bezárás

CMS csomagajánlataink saját domainnév regisztrációt, korlátlan e-mail cím használatot, 1GB dinamikus webtárhelyet, valamint előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszereket tartalmaznak, melyekkel azonnal nekiállhat céges weboldala, vagy akár komplett portálok egyéni elkészítésének.

Domain regisztráció

www.azondomainneve.hu

Mit tehet, ha már használja valaki? Ha megtalálta a megfelelő domainnevet, hogyan foglalhatja le? Domain regisztráció akár 4 munkaórán belül.

MERT EGY DOMAINNÉVRE MINDENKÉPPEN SZÜKSÉGE LESZ
bezárás

Domain ellenőrzőnkkel könnyedén megtalálhatja az Önnek megfelelő, de még szabad domainnevet. .hu regisztráció esetén átlagosan 1-2 munkanapon belül, .eu,.com,.net és .org domainek esetén akár 4 munkaórán belül használhatja új domainnevét - a megrendeléshez pedig fel sem kell állnia a székéből!

Weboldalakkal
kapcsolatos cikkeink
Több, mint weboldal készítés referencia! Ügyfeleink véleménye
Meglévő weboldal átalakítása
Egyszerű weboldal, lényegre törően
Mit tud Ön és a SPEEDPC csapata, amit Ön és egy ingyenes CMS nem tud?
Üzleti weboldal készítése célmeghatározással
Ingyenes CMS rendszerekkel gyors internetes sikerek?

Üzleti weboldal készítése célmeghatározással

Üzleti weboldal esetén elengedhetetlen a célmeghatározás

Bizonyára több helyen is olvasta már honlapunkon, hogy weboldal készítésnél már az elején szeretjük tisztázni a weboldallal elérni kívánt üzleti célt (természetesen amennyiben üzleti weboldalról beszélünk!)

 

Profit növelés, mint konkrét cél?

Az nem egy konkrét célmeghatározás a weboldalunkkal szemben, hogy: profitot szeretnék növelni...

A profit növelés az által érhető el, hogy weboldalunknak van egy feladata, amelyet az teljesít és ennek következtében nőhet a profitunk.

 

Egy weboldallal üzleti célunk lehet például, hogy:

 

Persze lehet az is cél, hogy egy minél nagyobb látogatottságú weboldalt szeretne, és ennek a nagy látogatottságú honlapnak az előnyeit szeretné kihasználni majd a későbbiekben valamilyen formában.

 

 

Ne csak definiálja, mérje is!

Fentiekből egyértelműen kiderül, hogy a weboldal üzleti célja egyrészt jól definiálható, másrészt konkrétan mérhető!

 

Amennyiben az lett volna a célmeghatározás, hogy profitot szeretnék növelni a weboldalammal, az nem elég konkrét, valamint nem elég pontosan kimutatható.

 

Honnan is tudhatná pl. egy szépségszalon, hogy a tavalyi évben elért üzleti növekedése a szórólapoknak, újsághirdetéseknek, elégedett ügyfeleknek, adwords hirdetéseknek, facebook oldalának vagy éppen a weboldalának köszönhető?

 

Ha ugyanezzel a szalonnal már az elején készítünk egy célmeghatározást (pl. az új ügyfelek jelentkezzenek be a weboldalon keresztül) és a honlapot úgy építjük fel, hogy a látogatót az elérni kívánt cél felé tereljük, valamint ehhez egy működő marketing támogatást is biztosít a szalon (pl. a weboldalon keresztül jelentkező ügyfeleknek ingyenes hajvágást biztosítanak egy másik szolgáltatás igénybevételekor), úgy már a weboldal indulásától fogva egyértelműen mérhető az eredmény, és ami mérhető, az javítható is!

 

 

Ne csak mérje, javítsa is!

Az üzlet ilyen. Nem elég meghatározni, nem elég mérni, ha már konkrét számok birtokában vagyunk, akkor növeljük is az eredményességet.

 

Megnézhetjük, hogy mi az, amin változtatni kellene ahhoz, hogy még többen írjanak, hívjanak, töltsenek le, iratkozzanak fel, rendeljenek stb. A változtatások hatásáról az interneten keresztül kaphatunk leggyorsabban visszajelzést!

 

Hogy a fenti példánál maradjunk, ha eddig átlag napi 4 online bejelentkezés volt, változtattunk valamit és ennek hatására 3 lett, akkor rossz irányba mozdultunk, ha 5, akkor jó...

 

Ehhez egy jól felépített, dinamikus weboldal nagyszerű eszköz, hiszen a tulajdonos saját maga, online tudja frissíteni a weboldalán található tartalmakat, így egyrészt költséghatékony, másrészt bármikor tovább módosítható, hogy folyamatosan egyre jobb eredményeket érjen el vele.

 

 

Igényfelmérőnk kitöltése közben körvonalazódni fognak Önben is az elvárások és célok

Weboldal készítéssel, vagy meglévő weboldala fejlesztésével kapcsolatos igényfelmérőnket úgy állítottuk össze, hogy már a kitöltéskor körvonalazódjanak Önben a leendő weboldalával kapcsolatos elvárásai és céljai - így nem csak egy konkrét ajánlatot kap az elküldést követő 2 munkaórán belül, hanem az Ön számára is letisztult körvonalakkal fognak megjelenni a leendő/új weboldalával szembeni elvárások.


Az weboldal üzleti céljának meghatározásához sosincs késő! Próbáljon egy konkrét célt meghatározni, és weboldalát ennek megfelelően készíttesse el, vagy fejlessze tovább.

Egyedi ajánlat weboldal készítésre

2 munkaórán belül megküldjük weboldala elkészítésére vonatkozó ajánlatunkat

SPEEDPC Informatika

SPEEDPC
INFORMATIKA

  • 1204 Budapest, Ady E. u. 110.
  • +36 1 44 54321
  • +36 20 965 9642
  • +36 1 44 52234
  • Akciós e-mail tárhely
  • Statikus webtárhely
  • Dinamikus webtárhely
  • Wordpress tárhely
  • Drupal tárhely
  • Joomla tárhely

SPEEDPC INFORMATIKA © 2002-2015


Áraink 0% ÁFA-t tartalmaznak, cégünk alanyi adómentes.