BOMBA ÁR! .hu domain regisztráció 1.189Ft+ÁFA

Ajánlatunk 2024.06.30.-ig érvényes!

Webmail

E-mail:

Jelszó:

Ügyfélkapu

felhasználónév vagy e-mail cím:

jelszó:

Elfelejtett jelszó

Domain név adás-vétel

Domain név adás-vétel

Domain név átruházás, domain név adás-vétel

Hogyan tudja elindítani a folyamatot?

 

Meglévő domainnevét eladhatja, vagy átadhatja másnak - ebben az esetben a domain ellenőrzőnkkel keresse meg a kívánt domain nevet, válassza ki az átregisztrálást, és a domain tulajdonos adataihoz már az új tulajdonos adatait adja meg.


Amikor az aláírt domain igénylőt visszaküldi nekünk, mellékelje az innen letöltött domain lemondó nyilatkozatot és szükség esetén a kitöltött domain adás-vételi szerződést is.

 

 

Domain adás-vételi szerződés, vagy domain lemondó nyilatkozat?

Mikor melyiket használja?

 

Ha a domainnevet pénzért adja át, akkor a domain lemondó és a domain adás-vételi szerződés is szükséges, ingyenes átruházás esetén csak a domain lemondó nyilatkozat.

 

Ingyenes átruházás esetén: domain lemondó nyilatkozat

 

Amennyiben ingyenesen kerül átruházásra a domainnév, mindenképpen szükséges a domain lemondó nyilatkozat a tulajdonosváltáshoz. Domain ellenőrzőnkkel keresse meg a kívánt domain nevet, válassza ki az átregisztrálást, és a domain tulajdonos adataihoz már az új tulajdonos adatait adja meg.

Domain lemondó nyilatkozat letöltése

 

 

Pénzért történő átruházás esetén: domain lemondó nyilatkozat és domain adás-vételi szerződés

 

Az adás-vételi szerződést abban az esetben kell csak kitölteni, ha a domain ellenérték fejében cserél gazdát, a lemondó nyilatkozatra természetesen ebben az esetben is szükség van. Domain ellenőrzőnkkel keresse meg a kívánt domain nevet, válassza ki az átregisztrálást, és a domain tulajdonos adataihoz már az új tulajdonos adatait adja meg.

 

 

Eladóként figyeljen arra, hogy a domain lemondó nyilatkozat nem visszavonható, ezért ha ellenérték fejében történik a tulajdonosváltás, az eladó kizárólag abban az esetben írja alá, ha az adás-vételi szerződés megköttetett, és az ellenértéket már megkapta!

Vevőként is segítségére lehetünk, percre kész információt adunk, egy adott domain tulajdonosáról.

 

Domain átruházás

 

 

Akkreditált .hu domain regisztrátor

Hivatalos domain regisztrátorok vagyunk

 

Domain regisztrátor

 

Cégünk 2002 óta nyújt domain és hosting szolgáltatásokat, és több éve akkreditált .hu domain regisztrátorként működünk, így nálunk 100% biztonságban lesznek adatai, domain nevei.