Webmail

E-mail:

Jelszó:

Ügyfélkapu

Felhasználónév:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

Weboldal készítés árak

Weboldal készítés árak

Egyedi weboldal készítés árak

Kérjen ajánlatot!

 

Nem tudunk csomagajánlatokat adni, hiszen nálunk nincsenek kész modulok, fix árak. Nagyságrendi árat és határidőt igényfelmérőnk kitöltését követő pár órán belül tudunk küldeni Önnek.

Amennyiben ajánlatunkat nagy valószínűséggel elfogadhatónak tartja, úgy szerződéskötés előtt egy brief kitöltésére fogjuk megkérni, ez alapján pedig szerződésben rögzítjük a vállalási díjat és határidőt

 

 

Egyedi weboldal

240.000Ft-tól, kb. 20 munkanapon belül

 

Egyedi, responsive weboldal készítést, mely tartalmazza a drótváz, webdesign, sitebuild és egyedi adminisztrációs felület lefejlesztését is 240.000Ft-tól vállalunk, általában  20 munkanapon belül.

 

 

Egyedi webshop készítés

450.000Ft-tól, kb. 40 munkanapon belül

 

Egyedi, responsive webáruház készítést, mely tartalmazza a drótváz, webdesign, sitebuild és egyedi adminisztrációs felület lefejlesztését is 450.000Ft-tól vállalunk, általában 40 munkanapon belül.

 

 

Szerződéses garanciák

Garantált áron, garantáltan a határidőre fogunk elkészülni

 

2002 óta vagyunk a piacon, 15 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött tudjuk, hogy mennyire nehéz megbízható webfejlesztőt találni. Mi szerződésben rögzítjük:

  • a vállalási díjat, melytől semmi esetre sem térünk el
  • a vállalási határidőt, melyet biztosan betartunk, hiszen szerződésben vállaljuk azt is, hogy kötbért fizetünk, ha nem készülünk el határidőre

 

 

Egyszeri díj

Előbb olcsó, később drága?

 

Lehetséges, hogy most pl. egy wordpress, vagy más nyílt forráskódú rendszerrel dolgozó fejlesztőtől pár tízezer forinttal olcsóbb árat kap, de ilyen esetben mindig érdemes utánaszámolni, hogy mennyibe fog kerülni éves szinten egy nyílt forráskódú rendszer fenntartása: frissítése (a biztonsági rések miatt ez elengedhetetlen), a frissítések miatti modulok javítása, a biztonsági pluginok beállítása és felügyelete stb.

 

Nálunk nincs üzemeltetési, frissítési, védelmi díj :) Egyszeri díjunk van, később csak akkor fizet, ha valami új fejlesztést szeretne kérni az oldalára.

 

Töltse ki igényfelmérőnket, és hamarosan megküldjük konkrét ajánlatunkat.

 

Weboldal készítés - ajánlatkérés