Webmail

E-mail:

Jelszó:

Ügyfélkapu

Felhasználónév:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

Tárhely és domain rendelés

Megrendelés menete

1.) Válassza ki a kívánt szolgáltatás(ok)at

Válasszon Önnek megfelelő tárhelytípust (webtárhely, e-mail tárhely, FTP tárhely, wordpress tárhely, joomla tárhely, drupal tárhely), állítsa be a tárhely méretét, igény esetén, vagy ingyenes domainregisztrációnál* válasszon domainnevet a tárhelyhez, majd és küldje el a megrendelést.
*Ingyenes domain regisztráció esetén csak válassza ki a rendelni kívánt tárhely típust, és a domain hozzáadása (opcionális)-ra kattintva tudja kiválasztani a tárhelyhez az ingyenes domain nevet.

2.) Szerződések, dokumentumok

Rendszerünk automatikusan küldi e-mailben a domain igénylőt, szerződéseket - ezeket aláírtan, (lefényképezve, vagy beszkennelve) e-mailben kell visszaküldeni részünkre

3.) Díjfizetés

A szerződésekkel egyidőben e-mailben megküldjük a szolgáltatásokhoz tartozó díjbekérőt is, melyet K&H bankszámlánkra történő utalással egyenlíthet ki. Kiegyenlítést követően állítjuk ki a számlát, pénzügyi teljesítést nem igényel jelzéssel.

4.) Használatbavétel

A dokumentumok visszaküldése, és a díjbekérő kiegyenlítése után indítjuk a domain regisztrációt és aktiváljuk a tárhely szolgáltatásokat. Általában maximum 1 munkanapon belül használható minden megrendelt szolgáltatás.

Választott szolgáltatások

új szolgáltatás hozzáadása