BOMBA ÁR! .hu domain regisztráció 1.189Ft+ÁFA

Ajánlatunk 2024.06.30.-ig érvényes!

Webmail

E-mail:

Jelszó:

Ügyfélkapu

felhasználónév vagy e-mail cím:

jelszó:

Elfelejtett jelszó

Weboldal készítés

Weboldal készítés

Weboldal készítés - 15 év tapasztalatával

Brief, célmeghatározás, drótváz, UI/UX design, sitebuild, frontend és backend fejlesztés, SEO, tesztelés, betanítás, garancia, fejlesztés.

 

Néhány kifejezésről talán még csak hallott, de nem tudja pontosan mit jelent. Ez nem is baj, véleményünk szerint ez nem az Ön feladata. Önnek csak egy ajánlatkérőt kell kitöltenie, ami alapján mi már pontosan meg tudjuk határozni a weboldalon elérhető célokat, javaslatokat tudunk tenni az egyedi megjelenésen túl egyedi funkciókra is, mellyel az eléggé uniformizált webes világban is kitűnhet versenytársai közül.

Nézzen meg néhány általunk készített weboldalt, majd kérje személyre szabott ajánlatunkat.

 

Honlap készítés - ajánlatkérés

 

 

Weboldal készítés - szerződésben vállalt egyedi garanciákkal

Szerződésben rögzített vállalási díj, vállalási határidő, kötbér, garancia

 

Cégünk 2002-ben alakult, számos projekten túl vagyunk már, és az alábbi munkamenet garantálja, hogy a végén biztosan elégedett legyen:

 • Minden munkát megelőz egy több körös egyeztetés a weboldallal szemben támasztott követelmények tekintetében
 • Az elvárások és vállalások alapján szerződést kötünk, melyben rögzítjük az árat, vállalási határidőt, a kötbér mértékét, a garancia időtartamát és a konkrét feladatmeghatározásokat is
 • Minden esetben először drótvázat és design terveket készítünk
 • A látványterveken korlátlan számú módosítás kérhető (addig gyúrjuk, amíg tökéletesen elégedett nem lesz)
 • Minden aloldal típusról készítünk látványtervet - nem csak a főoldalt fogja látni programozás előtt, hanem pl. a weboldalon megjelenő összes különböző aloldal típust megtervezzük és megmutatjuk
 • Csak a látványtervek írásos jóváhagyása után kezdjük meg a weboldal és a hozzá tartozó admin felület leprogramozását
 • A programozás végeztével leteszteljük az oldalt különböző eszközökön, kijelző méreteken és típusokon, operációs rendszereken stb.
 • Egy teszt felületen bemutatjuk a megrendelőnek az oldalt, valamint az admin felületet
 • Munkatársunk skypeon elmagyarázza az admin működését, a megrendelő elkezdheti a weboldal feltöltését, jelezheti az esetleges hibákat, melyeket természetesen javítunk
 • Élesítést követően még egyszer átnézünk minden funkciót
 • Később sem tűnünk el, minden ügyfelünk elér minket akár garancia, akár fejlesztés tekintetében telefonon és e-mailben egyaránt

 

Nézzen meg néhány általunk készített weboldalt, majd kérje személyre szabott ajánlatunkat.

 

Weboldal készítés - ajánlatkérés

 

Egyedi weboldal készítés

Minden megrendelő más és más. Más indíttatás, más tervek, más célok, más erősségek, más buktatók, más elvárások.

 

Ugye Ön is érezte már úgy, hogy "Ezen a weboldalon jártam már, ezt már láttam valahol". Teljesen semmitmondó, uniformizált weboldalak, melyek nem különböztetik meg a tulajdonosaikat, mondhatnánk, hogy tucat honlapok. Persze színben, logóban mások, de ugyanazok a felépítések, effektek, ugyanazok a lehetőségek, ugyanazok a funkciók.

 

Ezzel persze nem azt akarjuk mondani, hogy fel kell találni a spanyol viaszt, vagy túlanimált, csillogó-villogó weboldalak kellenek. Sőt! A modern weboldalakra inkább a letisztultság, a könnyű átláthatóság jellemző, ahol a felhasználót nem kényszerítjük gondolkodásra: megérkezik az oldalunkra, pár másodperc alatt átlátja az oldalt, és nagy részük pont úgy cselekszik, ahogy "elvárjuk tőlük", pl. kitölti az űrlapunkat, felhív minket stb.

 

A mai kor kihívása nem az, hogy minél meghökkentőbb/figyelemfelkeltőbb weboldalt készítsünk egy vállalkozás számára, hanem az, hogy ebben a letisztult, átlátható rendszerben is kellően meg tudjuk különböztetni a versenytársaktól, ki tudjuk emelni az erősségeit és rá tudjuk venni a látogatókat arra, hogy terveinknek megfelelően cselekedjenek.

 

Nézzen meg néhány általunk készített weboldalt, majd kérje személyre szabott ajánlatunkat.

 

Weboldal készítés - ajánlatkérés

 

 

Egyedi programkód

Nem nyílt forráskódú rendszerekkel (pl. Wordpress, Joomla, Drupal stb.) dolgozunk, hanem teljesen egyedi forráskódú, PHP alapú weboldalakat és hozzájuk tartozó admin felületeket készítünk.

 

Több okból is az egyedi fejlesztés mellett tettük le a voksunkat, de mint az életben mindennek, nyilván ennek is van előnye és hátránya a megrendelő részéről. Legfőbb előnyei között talán a rendszerfrissítések nélküli biztonságot emelhetjük ki.

 

Nézzen meg néhány általunk készített weboldalt, majd kérje személyre szabott ajánlatunkat.

 

Honlap készítés - ajánlatkérés

 

 

Weboldal készítés, vagy vállalkozás fejlesztés?

Egy nap mindenkinek 24 órából áll. Azt, hogy mire fordítjuk ezt az időt, a saját döntésünk.

 

Igen, léteznek ingyenes tartalomkezelő rendszerek - nálunk is vásárolhat akár előre telepített wordpress tárhelyet, ahová belépve "csak" el kell kezdenie weboldala elkészítését. Persze ez nyilván rengeteg időt el fog venni Öntől, hisz meg kell tanulnia a rendszer használatától kezdve, a felhasználói szokásokon át, a megfelelő védelem és keresőoptimalizálás konfigurálásán túl a rendszeres CMS és plugin frissítéseken keresztül sok-sok dolgot. Persze ezek felszínesen nyilván pár hónap alatt megtanulhatók, a kérdés csak az, hogy vajon az erre szánt idő és energia mennyit von el vállalkozása fejlesztésétől.

Dönthet úgy is, hogy a weboldalkészítés tanulásába fektetett időt inkább saját tevékenysége, vállalkozása, üzlete fejlesztésére szánja - minket pedig megbíz azzal, hogy 15 év szakmai tapasztalatával a hátunk mögött álljunk neki weboldala elkészítésének.

Igen, 15 éve készítünk weboldalakat, tanulunk, fejlődünk, fejlesztünk, trendeket követünk, tesztelünk. A célunk az, hogy jól teljesítő weboldalakat készítsünk elsősorban mikro, kis- és középvállalkozásoknak.

 

Nézzen meg néhány általunk készített weboldalt, majd kérje személyre szabott ajánlatunkat.

 

Weboldal készítés - ajánlatkérés

 

 

Egyelőre nincs szüksége egyedi weboldalra?

Nem minden esetben van szükség egyedi weboldalra, ezt a hozzánk érkező ajánlatkérések esetén is el szoktuk mondani.

Pont ez késztetett minket arra, hogy egy alternatívát nyújthassunk azok számára, akiknek egy egyedi weboldal (még) nem szükséges, de az "ingyenes" megoldásokon már sok esetben túl vannak (vagy a helyükön tudják azokat kezelni)

 

SPEEDPAGE weboldal készítő rendszerünket azoknak készítettük, akiknek fontos, hogy minőségi weboldaluk legyen, ami gyorsan használatba vehető, és nem zavarja őket, ha másoknak is hasonló felépítésű az oldala. Mivel ez egy kész termékünk, így sokkal gyorsabban és olcsóbban használatba veheti, mint egy egyedileg készített weboldalt.

 

Ha az általunk fejlesztett SPEEDPAGE weboldalkészítőt választja, 2 lehetősége van:

A rendszerhasználati díjak minden esetben tartalmazzák a domainnevet, webtárhelyet és e-mail címeket is!

 

Mennyire lehet egyedi?

Az, hogy ez egy kész portálrendszer, természetesen nem jelenti azt, hogy minden oldal teljesen ugyanúgy néz ki. Az egyes weboldalakon használt színek, betűtípusok, menüpontok, funkciók  egyedileg konfigurálhatók. Lehet, hogy valakinek szüksége van blog, vagy galéria menüpontra, míg a másik ügyfélnek nincs... Egyik ügyfélnek fontos a többnyelvűség, míg másiknak nem.

 

Nézzen meg pár oldalt, ami a rendszerrel készült!

 

  Weboldalkészítő referencia - art & flow Weboldalkészítő referencia - copyasz  

 

 

 
... és még sokan mások. Ne késlekedjen, rendelje meg Ön is!

 

Lássuk a részleteket!