BOMBA ÁR! .hu domain regisztráció 1.189Ft+ÁFA

Ajánlatunk 2024.06.30.-ig érvényes!

Webmail

E-mail:

Jelszó:

Ügyfélkapu

felhasználónév vagy e-mail cím:

jelszó:

Elfelejtett jelszó

Egyedi weboldal készítés - megéri?

Egyedi weboldal, vagy nyílt forráskódú rendszerek?

Szerintünk projekt függő, hogy mikor melyiket kellene választania a megrendelőnek.

Cégünk nem wordpress, joomla, drupal stb. tartalomkezelőkkel, vagy oscommerce, magento stb. nyílt forráskódú webshopmotorokkal dolgozik, hanem minden esetben egyedi desingt és egyedi adminisztrációs felületet rendszert készítünk a megrendelők részére.

 

Milyen előnyei vannak az általunk készített egyedi honlapoknak?

  • Tervezett felépítés: nem sablonokba "gyömöszöljük" be a weboldal funkcióit, hanem a weboldal céljának megfelelő felépítésű honlapot tervezünk
  • Felhasználóbarát kialakítás: egyszerű, letisztult oldalakat készítünk, a látogatók legnagyobb örömére
  • Egyszerű kezelhetőség: a weboldalak tartalmi részeinek frissítése, új menüpontok felvétele stb. - ahogy pl. wordpress esetén is – egy "szövegszerkesztővel" valósítható meg, kb. a wordből ismert formázásokkal, lehetőségekkel
  • Költséghatékony fejlesztés: nyílt forráskódú rendszerek esetén rendszerint sokkal drágábban megvalósítható egy-egy egyedi fejlesztési igény
  • Biztonság: nem szükséges folyamatos rendszerfrissítés, hogy weboldala biztonságban legyen és nincsen kitéve pluginokon keresztül történő támadásoknak sem

 

Kíváncsi néhány munkánkra?

Egyedi weboldal referenciák

Egyedi webshop referenciák

 

Amennyiben egyedi weboldal készítésén gondolkozik, úgy forduljon hozzánk bizalommal: töltse ki igényfelmérőnket, és 1 munkanapon belül megküldjük részletesen ajánlatunkat.

 

egyedi Weboldal készítés - ajánlatkérés

 

Nincs szüksége egyedi oldalra? SPEEDPAGE - Készítse el könnyedén weboldalát!

 

Minden bizonnyal Ön is el tudja készíteni saját weboldalát a SPEEDPAGE weboldal készítő rendszerével, ha dolgozott már wordben, és szokott szörfölni az interneten.

 

Így fog kinézni, mikor használatba veszi - gyakorlatilag csak át kell nevezni a menüpontokat, átírni a leírásokat, kicserélni a képeket, igény esetén átszínezni és már használhatja is új weboldalát.

 

Weboldal készítő rendszer

Weboldal készítő rendszerünk általános webes, üzleti célokra tökéletesen megfelelő, amit esetleg nem tud, azt egyedi fejlesztésként beleprogramoztathatja, hiszen a  rendszert mi készítettük, így a fejlesztése is teljesen rugalmas.

 

Miben több, vagy kevesebb, mint egy "ingyenes", nyílt forráskódú rendszer? Wordpress, vagy SPEEDPAGE?

 

Honlapkészítő-admin

SPEEDPAGE  ADMIN

A SPEEDPAGE weboldal készítővel az is könnyedén szerkeszti meg weboldalát, aki átlagos szinten használja az internetet, hiszen egy kész weboldalt kap, nem a nulláról kell felépítenie. Nincs más dolga, mint az oldalhoz kapcsolódó, magyar nyelvű admin felületen beállítani az igényeinek megfelelő színeket, betűket, átírni a menüpontok tartalmát, létrehozni galériát, blogbejegyzéseket.

 

 

 

100% elégedettségi garancia

Weboldal készítő garancia

 

Nem szeretnénk, hogy zsákbamacskát vegyen - ha nem tetszik a rendszer, jóváírjuk az árát

Nem adunk ingyenes teszt időszakot a rendszer kipróbálására. 15 éve vagyunk jelen a piacon, tudjuk, hogy ha valamit ingyenesen kipróbálhatnak, akkor abból nagy arányban elhanyagolt projekt lesz. Ez egy általános emberi tulajdonság, amiért nem fizetünk, vagy amiért nem kell megdolgoznunk, azt nem értékeljük annyira.

 

Mi ezért azt ajánljuk garanciális biztosítékként, hogy amennyiben előfizet a SPEEDPAGE weboldal készítő rendszerre, de az bármilyen oknál fogva nem felel meg Önnek, akkor 2 héten belül indoklás nélkül lemondhatja, és a szolgáltatás éves díját bármely más szolgáltatásunkban jóvá írjuk. Tehát áttérhet például wordpressre, joomlara, kérhet egyedi weboldal készítést, vásárolhat SSL szolgáltatást, vagy pusztán regisztrálhat néhány domain nevet.

 

Rendelje meg most!