BOMBA ÁR! .hu domain regisztráció 1.189Ft+ÁFA

Ajánlatunk 2024.05.31.-ig érvényes!

Webmail

E-mail:

Jelszó:

Ügyfélkapu

felhasználónév vagy e-mail cím:

jelszó:

Elfelejtett jelszó

Weboldal készítő modulok

 

Bővíthető weboldal készítő keretrendszer

 

A legtöbb dolgot, amire egy átlagos weboldalnál szüksége lehet, tartalmazza a SPEEDPAGE alaprendszere, de ezekkel a funkciókkal igény esetén bármikor bővítheti azt.

 

Az extra funkciók egyszeri költségek, telepítésüket bármikor kérheti.

 

Mappázható galéria - 5.000Ft+ÁFA (bruttó 6.350Ft)

 

Az alap galériában kulcsszavakra lehet szűrni, míg a mappázható galériában azon túl, hogy minden mappának külön nevet adhatunk, egy egy galériához kiválaszthatunk fő képet és megadhatunk hozzá tartozó leírást is.

 

Slider extra - 3.000Ft+ÁFA (bruttó 3.810Ft)

(példa az alap sliderre, és a slider extrara)

Az alap sliderben a főoldali sliderképeket egy az egyben kicsinyíti a rendszer a megjelenítő eszköz felbontásának megfelelően, míg a slider extrában megadható egy álló és egy fekvő sliderkép verzió is, és mindig az kerül betöltésre, ami az adott eszköz felbontásához leginkább megfelel

 

Facebook extra modul - 3.000Ft+ÁFA (bruttó 3.810Ft)

Kiterjesztett facebook funkciók: APP ID megadható, facebook og tagek (egy-egy aloldalhoz, cikkhez, bejegyzéshez egyedileg megadható a facebookon megjelenő képe, címe és leírása), valamint a bejegyzések a weboldalról direktben is megoszthatók a facebookon (megosztás gombba)

 

Többnyelvűség - 5.000Ft+ÁFA/nyelv (bruttó 6.350Ft)

(angol, német)

A modul megvásárlásával lehetősége lesz weboldalát angol és/vagy német nyelven is feltölteni.

 

Skype, vagy viber konzultáció - 10.000Ft+ÁFA/óra (bruttó 12.700Ft)

A weboldalkészítő működését beszélhetjük át egy 1 órás, skype, vagy viber konzultáció keretében, ahol választ kaphat az addig felmerült kérdéseire is.

 

 

Egyedi fejlesztési igény

 

Mivel a rendszer saját fejlesztésünk, így lehetősége van szinte bármilyen egyedi fejlesztést kérni hozzá.

 

2 módon is kérheti a fejlesztést:

Ingyenes fejlesztési igényként kérheti a leprogramozását. A rendszert folyamatosan fejlesztjük, és amit többen is kérnek, azt előbb utóbb beépítjük a keretrendszerbe.

De kérheti azt is, hogy külön megállapodás keretében, egyedi programozási igényként előre hozva fejlesztjük le az Ön oldalához a funkciót

Abban viszont biztos lehet, hogy egy-egy ilyen fejlesztés után is ugyanolyan gyors, megbízható, stabil és biztonságos marad a rendszere, mint előtte volt, hiszen a rendszert egy logika mentén, belső szabályzat alapján fejlesztjük.

 

 

 

 

SPEEDPAGE - Bővebben a weboldal készítő rendszerről!

Rendelje meg most!