BOMBA ÁR! .hu domain regisztráció 1.189Ft+ÁFA

Ajánlatunk 2024.06.30.-ig érvényes!

Webmail

E-mail:

Jelszó:

Ügyfélkapu

felhasználónév vagy e-mail cím:

jelszó:

Elfelejtett jelszó

Weboldal tervezés

Weboldal tervezés

Weboldal tervezés

Megismerjük Önt, a weboldal célját, a célközönséget - ezt követően pedig elkészítjük a drótvázat

 

Sokan azt hiszik, hogy a webdesign maga a weboldal tervezés, pedig ez nyilván nem így van. Mielőtt elvállalnánk egy weboldal elkészítését, a megrendelőtől megkérdezünk minden, a weboldal készítés szempontjából releváns információt, és részletesen átbeszéljük mit szeretne elérni a weboldalával. Cél lehet pl. márka bevezetése, közösségi aktivitás növelése, üzenetküldésre való felhívás, hírlevél feliratkoztatás, vársárlás stb.

 

Mikor megvan a cél, még sok kérdést kell tisztáznunk: pl. ki a weboldal célcsoportja, milyen a közösségi aktivitásuk stb. Rengeteg kérdés van, amivel közelebb kerülünk ahhoz, hogy megtaláljuk azt az utat, ahogy a későbbi látogatót terelni fogjuk a cél felé. Ehhez már nyilván design is kell - de magát az utat, a weboldal körbejárhatóságát, az egyes modulok elhelyezkedését, a főbb menüpontokat meg kell terveznünk még a design előtt - így rengeteg időt és energiát spórolhatunk meg.

 

Weboldal tervezést kérhet külön szolgáltatásként - ebben az esetben csak a drótvázat készítjük el, a design és a programozás már nem a mi feladatunk, de aki minket választ egyedi weboldala elkészítésére partnerként, annak természetesen a tervezési fázist is tartalmazza az ajánlatunk.

 

Weboldal készítés -ajánlatkérés