Webmail

E-mail:

Jelszó:

Ügyfélkapu

felhasználónév vagy e-mail cím:

jelszó:

Elfelejtett jelszó

Készítse el saját weboldalát!

Készítse el saját weboldalát!

 

Reklámmentes, saját domain néven futó weboldalt szeretne, gyorsan, olcsón és programozói tudás nélkül? Próbálja ki a SPEEDPAGE rendszerét, akciónk keretében webtárhelyéhez ingyen!

 

Minden bizonnyal Ön is el tudja készíteni saját weboldalát a SPEEDPAGE weboldal készítő rendszerével, ha dolgozott már wordben, és szokott szörfölni az interneten.

 

Így fog kinézni, mikor használatba veszi - gyakorlatilag csak át kell nevezni a menüpontokat, átírni a leírásokat, kicserélni a képeket, igény esetén átszínezni és már használhatja is új weboldalát.

 

Weboldal készítő rendszer

Weboldal készítő rendszerünk általános webes, üzleti célokra tökéletesen megfelelő, amit esetleg nem tud, azt egyedi fejlesztésként beleprogramoztathatja, hiszen a  rendszert mi készítettük, így a fejlesztése is teljesen rugalmas.

 

tovább

 

 

Miért jobb a SPEEDPAGE, mint egy wordpress, vagy joomla?

"Hiszen azok még ingyenesek is, és ott is csak tárhelyre és domainre van szükség.

 

Nem jelenthetjük ki, hogy a SPEEDPAGE weboldal készítő jobb lenne, mint egy wordpress, joomla nyílt forráskódú-, vagy akár egy egyedi weboldal. Mindegyiknek van előnye, és hátránya. Készítünk egyedi weboldalakat is (nyílt forráskódú rendszerek programozásával mi nem foglalkozunk), és biztosítunk olyan tárhelyet is, ahol már előre telepített wordpress várja a bérlőt.

 

Miért tartjuk előnyösebbnek a SPEEDPAGE rendszerét, egy ingyenes, nyílt forráskódú rendszerrel szemben? (nyilván ezekkel nem összehasonlítható egy egyedi fejlesztés, ezért erre itt most nem térnénk ki)

 

 

Ingyenesség - de valóban ingyenesek?

Saját domainre és webtárhelyre mindenképpen szüksége lenne a wordpresshez, joomlahoz is.

Bár a wordpress, joomla és egyéb nyílt forráskódú rendszerek valóban ingyenesen telepíthetők, sőt, számos ingyenes grafikai sablon is választható hozzájuk, azért aki cseppet sem ért hozzá, már a kezdetekhez is segítséget kell kérnie: "Szuper, telepítve van, de hogy lesz ebből weboldal?" A segítséget pedig nyilván meg kell fizetni, és itt máris fizetőssé válik az ingyenes weboldalkészítő rendszerünk.

 

A SPEEDPAGE weboldal készítő rendszert viszont ingyenesen kérheti webtárhely csomagunkhoz, mely tartalmazza a domain, web és e-mail tárhely költségeit is!

Az alap rendszert ilyen állapotban adjuk át, így Önnek gyakorlatilag csak át kell írni igény szerint a színeket, betűtípust, kicserélni a képeket, szövegeket, és már használhatja is a rendszert. Vagy bízzon meg minket SPEEDPAGE EXTRA csomagunkat választva, így olcsóbban jut weboldalhoz, mint ha egy ingyenes rendszert szakemberrel üzemeltet be.

 

 

tovább