Telefonos elérhetőségünk+36 1 44 54321
Molbitelefon számunk+36 20 965 9642
Fax számunk+36 1 44 52234

Domain kereső, megrendelés: domain regisztráció
Tárhely bérlés: webtárhely, ftp tárhely, cms tárhely
Weblap készítés: weboldal készítés igényfelmérő

SPEEDPC WEBMAIL BELÉPÉS

Webmail belépés

Válasszon webes levelezőt

roundcubemail

mókusposta

jelszó

SPEEDPC ÜGYFÉLKAPU

Ügyfélkapu belépés

tárhely, ftp, e-mail fiók,

cégbemutatkozó oldal

adminisztrációs felülete

jelszó

Weboldal készítés

ÖSSZEHANGOLJUK AZ IGÉNYEKET

11 éves szakmai tapasztalatunkkal összehangoljuk az Ön igényeit, a látogatók és a keresők által támasztott igényekkel.

MI AZ A TÖBBLET, AMIT TŐLÜNK KAPHAT ?
bezárás

Amennyiben weboldala elkészítésével minket bíz meg, nem csupán egy kötöttségektől mentes, egyedi honlapot készítünk Önnek.

Hozzáadjuk mindazt a tudást, és tapasztalatot, amit 11 év során szereztünk az informatika világában. Igényeit összehangoljuk a látogatók és a keresők által támasztott követelményekkel, így valóban sikeres weboldalt készítünk Önnek.

Webstart csomagok

EGYÜTT OLCSÓBB!

Mindegyik webstart csomagunk tartalmaz 1 domain regisztrációt, korlátlan számú e-mail címet, a midi és maxi csomagok 1GB webtárhelyet is!

LEGYEN JELEN AZ INTERNETEN, MÁR A KEZDETEKTŐL!
bezárás

Nem készült még el weboldala, de domainnevet és a hozzájuk tartozó e-mail fiókokat már most használni szeretné? Regisztráltasson már most saját domainnevet, levelezzen új e-mail címeiről azonnal. Midi és Maxi csomag esetén 1GB-os webtárhelyén weboldala elkészültéig egy oldalas bemutatkozást jeleníthet meg. Amennyiben tőlünk rendel egyedi weboldalt, úgy akciós áron készítjük el azt.

CMS CSOMAGOK

CMS, 1GB TÁRHELY, DOMAIN

1GB dinamikus webtárhely, saját domainnév e-mail címekkel és előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszerekkel.

ELŐRE TELEPÍTETT INGYENES HONLAPKÉSZÍTŐ, TARTALOMKEZELŐ RENDSZEREK
bezárás

CMS csomagajánlataink saját domainnév regisztrációt, korlátlan e-mail cím használatot, 1GB dinamikus webtárhelyet, valamint előre telepített ingyenes honlapkészítő, tartalomkezelő rendszereket tartalmaznak, melyekkel azonnal nekiállhat céges weboldala, vagy akár komplett portálok egyéni elkészítésének.

Domain regisztráció

www.azondomainneve.hu

Mit tehet, ha már használja valaki? Ha megtalálta a megfelelő domainnevet, hogyan foglalhatja le? Domain regisztráció akár 4 munkaórán belül.

MERT EGY DOMAINNÉVRE MINDENKÉPPEN SZÜKSÉGE LESZ
bezárás

Domain ellenőrzőnkkel könnyedén megtalálhatja az Önnek megfelelő, de még szabad domainnevet. .hu regisztráció esetén átlagosan 1-2 munkanapon belül, .eu,.com,.net és .org domainek esetén akár 4 munkaórán belül használhatja új domainnevét - a megrendeléshez pedig fel sem kell állnia a székéből!

Domainekkel
kapcsolatos cikkeink
Online .hu domain regisztráció
Domain regisztráció - akkreditált .hu domain regisztrátorok lettünk
Hogyan válasszunk jó domainnevet?
Formai követelemények
Kulcsszó használata a domainben
Védett nevek

Kulcsszó használata a domainben

Tervezzen előre: használjon kulcsszót már a domain regisztrációkor

Kulcsszónak hívjuk azt a szót, vagy kifejezést, amelyet nagy valószínűséggel be fognak írni a keresőbe, ha az általunk értékesített terméket, vagy szolgáltatást keresik.

Ahogy azt már egy előző bejegyzésünkben írtuk, nem szükséges kulcsszót szerepeltetni a domainnevünkben: domainünkben szereplő kulcsszó nélkül is előre kerülhetünk a Google találati listájában. Gondos tervezéssel, idővel és a weboldalunkon található megfelelő tartalommal.

Ha már előre tudjuk, hogy sem időnk, sem energiánk nem lesz minimum heti szinten foglalkozni weboldalunkkal, úgy nem árt egy-egy jól eltalált kulcsszót szerepeltetni a domain nevünkben, ezzel ugyanis időt és energiát spórolhatunk magunknak.

 

 

A kulcsszavak nagy része foglalt lesz - ez tény

Ma már szinte az összes tevékenységi körhöz tartozó kulcsszó foglalt önálló domainként, .hu, .eu, .com, .net és akár .org végződéssel is. Mit tehet ilyenkor?

Próbáljon például összetett szót, szóösszetételt képezni a kulcsszó alapján, próbálja ki a kulcsszó ragozott formáját, vagy a látogató személyébe képzelve magát alkosson egy kifejezést. Például: autoszerelo a kulcsszó, minden bizonnyal foglalt lesz az összes végződésre.


Szóösszetétel képzésével pl. kipróbálhatjuk az autoszerelo-budapesten.hu, autoszerelo-budapest-kerulet.hu stb. kifejezéseket. Gondoljon csak bele, valószínűleg Ön is a lakhelyéhez legközelebbi szolgáltatót fogja keresni. Egy ilyen domainnel két legyet üt egy csapásra.


Ragozott forma használata: az autoszerelo példánál maradva kipróbálhatja például az autoszerelom.hu, autoszerelok.hu, autoszereloim.hu stb.

 

A látogató személyébe képzelve magát pedig kipróbálhatja pl. az autoszerelotkeresek.hu, azenautoszerelom.hu stb.

 

Igen, ezek a nevek határozottan több, mint 10 karakteresek. Viszont tartalmazzák a sokak által oly nagyra becsült keresőszavakat.

 

 

Hol szerepeljen a kulcsszó a domainben?

Minél előbb, annál jobb! Azaz ha pl. az autoszerelo-budapest.hu domaint szeretném regisztraltatni, akkor az autoszerelo kifejezésre előbb fogok elhelyezkedni, mint a Budapest kifejezésre (feltételezve persze, hogy az oldal tartalmának nagy része nem Budapestről, hanem az autószerelői tevékenységről fog szólni)
Ne feledje, segítségére lehetnek a kötőjelek, ékezetek és számok is!

 

Ellenőrizze most, hogy a szóba jöhető domainnevek szabadon regisztrálhatók-e


Domain regisztráció menüpontunkra kattintva ellenőrizheti, és akár azonnal meg is rendelheti a választott domaint.

Oldalunkon kizárólag olyan domainre tud rendelést leadni, amely még biztosan szabadon regisztrálható.

Domain regisztráció azonnal

online domain regisztrációhoz kattintson ide

SPEEDPC Informatika

SPEEDPC
INFORMATIKA

  • 1204 Budapest, Ady E. u. 110.
  • +36 1 44 54321
  • +36 20 965 9642
  • +36 1 44 52234
  • Akciós e-mail tárhely
  • Statikus webtárhely
  • Dinamikus webtárhely
  • Wordpress tárhely
  • Drupal tárhely
  • Joomla tárhely

SPEEDPC INFORMATIKA © 2002-2015


Áraink 0% ÁFA-t tartalmaznak, cégünk alanyi adómentes.