Telefonos elérhetőségünk+36 1 44 54321
Molbitelefon számunk+36 20 965 9642
Fax számunk+36 1 44 52234

SPEEDPC WEBMAIL BELÉPÉS

Webmail belépés

Válasszon webes levelezőt

roundcubemail

mókusposta

jelszó

SPEEDPC ÜGYFÉLKAPU

Ügyfélkapu belépés

tárhely, ftp, e-mail fiók,

cégbemutatkozó oldal

adminisztrációs felülete

jelszó

IT szolgáltatások - egyedi szerver megoldások

IT szolgáltatásaink elsősorban bérszerver megoldások, illetve helyi hálózatok, szervergépek távfelügyelete, üzemeltetése

Virtuális szerver, VPS csomagok

Elsősorban azoknak ajánljuk, akik alacsonyabb költségen szeretnének megbízható szervert üzemeltetni, mint egy valódi, dedikált szerver fenntartási költségei.
VPS csomagajánlataink »

Rádiószerver

Internetes rádió létesítéséhez elengedhetetlen eszköz egy stream szerver (ShoutCast / IceCast2), ami a hallgatók irányába biztosít megfelelő sávszélességet
Csomagajánlataink »

Helyi hálózat, szerver üzemeltetés

Válasszon minket informatikai rendszere (szerver és kliens állomások) telepítésére, üzemeltetésére, távfelügyeletére - egy rendszergazda bérénél jóval kedvezőbb havidíjért, mely ráadásul költségként elszámolható.
Üzemeltetési megoldásaink »

Virtuális szerverek (VPS)

A virtuális szervereket (VPS) azoknak ajánljuk, akik alacsonyabb üzemeltetési költségen szeretnének egy szervert üzemeltetni, mint egy valódi dedikált szerver fenntartási költségei. Nem kell hatalmas összegeket kifizetnie szervergépre, ha pedig elromlik valami hardver elem, akkor annak a cseréjéről nem Önnek kell gondoskodni. Mi mindent ilyen feladatot elvégzünk, Önnek csak a saját virtuális szerverével kell foglalkozni.

Milyen szoftverkörnyezet?

A VPS csomagjaink közül mindegyik egy előre telepített alap (stabil) rendszerrel jön létre, amihez megadjuk az adminisztrátori jelszót. Innentől kezdve az ügyfél teljes jogú felhasználója a virtuális szerverének. VPS csomag vásárlása esetén virtuális szerverére Debian Linux, vagy FreeBSD operációs rendszert telepítünk, ettől eltérő telepítési igény (pl. windows) csak hozott, jogtiszta licence alapján lehetséges.


Milyen virtualizációs rendszer?

Cégünk XEN alapú virtualizációs rendszereket használ. XEN alapú VPS tárhelyeinket azoknak ajánljuk, akik saját programot / alkalmazást szeretnének telepíteni, esetleg dns- vagy web kiszolgálót üzemeltetni, vagy egyszerűen nagy tárhely kapacitásra van szükségük és fontos, hogy a fizikai memória elfogyásakor SWAP lehetőség biztosított legyen.

 

VPS igényét egyenlőre elérhetőségeinken tudja jelezni felénk»

SPEEDPC Informatika

SPEEDPC
INFORMATIKA

  • 1204 Budapest, Ady E. u. 110.
  • +36 1 44 54321
  • +36 20 965 9642
  • +36 1 44 52234
  • Akciós e-mail tárhely
  • Statikus webtárhely
  • Dinamikus webtárhely
  • Wordpress tárhely
  • Drupal tárhely
  • Joomla tárhely

SPEEDPC INFORMATIKA © 2002-2015


Áraink 0% ÁFA-t tartalmaznak, cégünk alanyi adómentes.